Benimkiler:"This is Crabbe and Goyle and ı am Malfoy.Draco Malfoy."
"Dementor Dementor!"
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Sadece_beyzz
Yorumlar (168)

@hzbrnx
Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilir. - Karadayı

@hzbrnx
Ben sana dedim ki gitme. Ben hayatımda ilk defa birine gitme dedim. - Kiralık aşk

@hzbrnx
Yalanla ömür mü geçer? Güven bir defa sarsıldı mı, bir daha geri gelmez. - Kiraz mevsimi

@hzbrnx
Anladım ki bu hayatta özel günler yok. Özel anlar var ve ne zaman olacaklarını sen seçemezsin. - Aşk101

@hzbrnx
Bazen hissedebileceğim her şeyi hissetmiş olduğumu ve bundan sonra da asla yeni bir şey hissedemeyeceğimi düşünüyorum. -Her

@hzbrnx
Bir bilet kazandım, Rose. Hayatım boyunca başıma gelen en güzel şeydi. Bana seni getirdi. - Titanic

@hzbrnx
Bazen insanları izliyorum ve onları hissetmeye çalışıyorum. Ne denli aşık olduklarını hayal ediyorum. Kalplerinin ne denli kırılmış olabileceğini... - Her

aerticvrose
Ne kadar acı verici olursa olsun, bir şeyleri değiştiremeyiz. Geriye bakarak farklı bir seçim yapamayız. - Black Mirror

69daian
Unutma Red, umut iyi bir şeydir, belki de en iyisi. Ve iyi şeyler asla ölmez. (Andy Dufresne)

69daian
Planı olan bir adam gibi mi duruyorum. Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anlarsın ya… Ben sadece yaparım. (Joker)

69daian
Korku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar. (Yoda)

69daian
Hayat hep böyle zor mudur, yoksa sadece çocuk olduğunda mı böyle gelir? (Mathilda)

69daian
Bu sıradan bir bakış değil. Bu, gözetlendiğinden şüphelenen bir adamın bakışı. (L. B. Jefferies)

69daian
Tanrı’yla konuşmak mi istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok.

karayilanida
Yüzünü görmedin Marcel, doğruca ona bakıyordu. Elijah'ın onun için geldiğini sandı ama öyle değildi. Onun için gelmedi. Şimdi ise ölü... Klaus Mikaelson
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@vilanelle13
kurşun kaleme benzedim --fleabag