izliyece dizi ve film bulamıyorum. Konularıyla birlikte dizi
önerebilir misiniz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@stilinskistiles
Yorumlar (10)

Durmuş Köksal
looking kuir konseptli bi dizi başrollerden birinde mindhunter ve frozendaki adam var kuir çoğunlukla eşcinsel insanlardan oluşan bi arkadaş grubunun hayatlarını anlatıyo diye geçiyo ama açıkçası dizi birinin iki kişiden biriyle romantik ilişki kurmayı seçme kararsızlığı üzerine kurulu ama dizi kesinlikle klişe değil medyanın yansıttığı gibi yansıtmıyo eşcinsellerin hayatını gayet düz sen ben gibi yaşamları var ve b pembe dizi gibi değil gayet dizideki olaylardan birini anlatır gibi anlatıyo iki kişi arasında kalması konusunu ve gayet de çok sarıyo severek izledim diziyi

Durmuş Köksal
years and years 2018 yapımı 6 bölümlük bi mini dizi yönetmeni queer as folkun yönetmeni film 2020de başçıyo ve bi yılda en bi iki yıl anlatıyo spoilersız amerikada viral olan bi siyasetçi ve o siyasetçinin yaptıklarını uzaktan izliyen toplumun içinden bi ailenin olaylara bakışını anlatan politik mesajı bol karakterlerini çok sevdiğin aşırı kaliteli daha fazla başarıyı hak ettiğini düşündüğüm bi dizi imdb puanı da yanlış hatırlamıyosam 8,1di

bp severik Allah' a şükür
into the night izlemeni tavsiye ederim , heyecan dolu mükemmel bir dizi

✨medine✨
Skam Norveç çok güzel bir dizi liselilerin yaşamını anlatıyor ve her sezon farklı biri başrol oluyor çok da uzun değil 4 sezon ve bölümler kısa. Favori çiftim NOORHELM

@ebrudmr
starnger thinghs//his dark materials//briderton//yeşil yol//esaretin bedeli //harry potter serisi izledinmi bilmiyorum ama izlemediysen kesinlikle izlemeni tavsiye ederim bende şuan brave new worlda başladım o da iyi gidiyor boş zamanın varsa izleyebilirsin

luciferr:)
hemen önerim the vampire diaries the originals bunları izlediysen filan shadowhunter veya sherlock holmes dizisi mükemmell veya the 100 nasıl bir şey istediğini söyle yazim

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Durmuş Köksal
persepolis gerçek bi hikayeyi anlatan bi film iran islam devrimi olduğunda çok küçük yaşta olan bi kızın yaşamını anlatan filmi yöneten de zaten bizzat olayları yaşayan film animasyon ve bu özelliğini iyi kullandığını düşünüyorum çok politik ve çok sevdiğim iki kez izlemiş olup bi daha da izliyebiliceğim bi film