Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

dizi yorumlarında sürekli spoiler verilmesi

16 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
dolltears

dolltears

26. Seviye

bu özellikle Teen Wolf'ta karşılaştığım bir şey. diziyi +2-3 kere izleyenler gelip yorumlarda açık açık spoiler veriyor ve spoiler işaretlemiyor. ve üstüne attığınız yoruma şu şekilde cevaplar yazılıyor, ''takma knk zaten ölcek'' gibi gibi. bu kadar rahatça spoiler verilmesi ve şikayet bile edemememiz beni siteden soğutmaya başladı. adimler sitede yok gibi geliyor, bu tarz sitelerde admin olması ve ilgilenmesi gerekiyor. (o zaman kullanma vs. diyecek olanlar için de belirteyim, site dizynını, özelliklerini vs. seviyorum o yüzden sorunu söylüyorum)

Dila.
Dila.
3 yıl önce

genelde bak ben izledim havalarında olanlar yapıyor

mirelmiyy♥
mirelmiyy♥
4 yıl önce

aslinda spoiler severim lakin bazen bazilarinin spoiler tusuna basmadan tak diye spoiler vermesi sinir bozuyor

dolltears
dolltears
4 yıl önce

ıesinlikle, seven de var olduğuna göre kötü bir şey değil. yapman gereken sadece bir tuşa basmak yani yap onu da

Rach
Rach
4 yıl önce

bazılarının inadına sürekli spoiler vermesi gerçekten aşırı sinir bozucu

dolltears
dolltears
4 yıl önce

evet ya, bir de genelde uzun dizilerin sonu için yapılıyor

sweisy
sweisy
4 yıl önce

st nin yorumlarına bakıyodum bi mal spoiler vermiş bide parantez içi bilerek spoiler koymadım gıcıklık olsun diye yazmış, gerçekten midem kalktı

dolltears
dolltears
4 yıl önce

aşşırı iticiler ya

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

Aga hiç sspoiler almadan izlediğim tüm dizileri bitiren benmiyim amk

dolltears
dolltears
4 yıl önce

galiba fdkfşsdlkfdltgj, ya inadına yorumlara cevap veriyorlar, luciferda da olmasını istediğim bi çiftin adını yazmıştım, biri geldi ilerde oluyolar dedi delirmek lgvflbhlgmhj

sebo chan a tapınış
sebo chan a tapınış
4 yıl önce

konuyla alakasız sadece admine yazmak istiyorum, eski yorumlara inemiyorum hiç bi şekilde düzelir mi? (örneğin the 100 a yaptığım 1 yıl önceki yorumlar)

Hmyra
Hmyra
4 yıl önce

spoiler tuşu ztn süs olsun diye koyulmuş... bende arada yorum yazarken bölümün sonu hakkında spoiler veriyorum ama spoi tuşuna basmayı da ihmal etmiyorum basmadıysam bile spoi olaarak tekrar işaretliyorum kimse yorum okurken dizinin/filmin sonunu bilmek istemez

dolltears
dolltears
4 yıl önce

kesinlikle, spoiler arada verilir tabii ki ama tuş var

dolltears
dolltears
4 yıl önce

yine spoiler aldım😶🔫

wednesday
wednesday
4 yıl önce

haklı bir yorum 10 sezonluk dizinin sonunu sırf o spoiler yazan embesiller yüzünden öğrendim hem de bunu ilk bölüme yazıyorlar şikayet et butonu gelmeli. aslında gelse bile o kadar toxic kişiler var ki rastgele herkesi şikayet ederler vs yine can sıkıcı

dolltears
dolltears
4 yıl önce

kesinlikle, ki site yoruma açıksa eğer sıkı denetleme yapılmalı, başka bir siteyi kullanıyordum orda 1 kişi falan bunu yapıyordu ve admin direkt hallediyordu. böyle olması gerekiyor

grael
grael
4 yıl önce

Hep derim bu sitenin kımıl zararlısı adminleri sadece dizi yüklemek ve link paylaşanları 20 yıl banlamak için varlar.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık