sa
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
1

dizileri veya filmleri izlerken tv ye bağlanma gelsin
10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

Furkan Hacıoğulları
8. Seviye
Yorumlar (10)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.
Bu tartışma yönetici tarafından kapatıldığı için yorum yazma devre dışı bırakılmıştır.

Baran Teller
7 yıl önce
güzel fikir

Mücahit
7 yıl önce
@BaraN yazı yazarken ENTER'a basmak bir alt satıra geçmeni sağlamıyor kardeşim yazıyı yazarken lütfen komple yazdıktan sonra ENTER'a basarsan sevinirim. Neden böyle yaptığını anlıyorum ama yapma. İyi Günler.

Baran Teller
7 yıl önce
@mücahit bende biliyorum yapmadıgını benım genel konusmam boyle kardesım dc olsun farklı yer olsun kelime kelime yazaım haberin olsun

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Ferhat
Bunu masaüstü bilgisayarında veya netbookunda HDMI girişiyle TV'ye bağlayabilirsin. Veya Tv'niz smartTv ise chromecast aracılığla android telefonunuzdan yansıtabilirsiniz. Burada site yöneticilerinin yapacağı bieşey yok tartışmalara baktıysan ben soru sormuştum android app çıkarmayı düşünüyormusunuz diye cevapları şuan için değil ancak gelecek zaman için düşünüyoruz gibi bir yanıtları vardı eğer gelecek zamanda app çıkarsa akıllı TV'nin mağasından indirip direk izleyebilirsin.