Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

dizileri veya filmleri izlerken tv ye bağlanma gelsin

10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

sa

Bu tartışma yönetici tarafından kapatıldığı için yorum yazma devre dışı bırakılmıştır.
Ferhat
Ferhat
7 yıl önce

Bunu masaüstü bilgisayarında veya netbookunda HDMI girişiyle TV'ye bağlayabilirsin. Veya Tv'niz smartTv ise chromecast aracılığla android telefonunuzdan yansıtabilirsiniz. Burada site yöneticilerinin yapacağı bieşey yok tartışmalara baktıysan ben soru sormuştum android app çıkarmayı düşünüyormusunuz diye cevapları şuan için değil ancak gelecek zaman için düşünüyoruz gibi bir yanıtları vardı eğer gelecek zamanda app çıkarsa akıllı TV'nin mağasından indirip direk izleyebilirsin.

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

güzel fikir

Mücahit
Mücahit
7 yıl önce

@BaraN yazı yazarken ENTER'a basmak bir alt satıra geçmeni sağlamıyor kardeşim yazıyı yazarken lütfen komple yazdıktan sonra ENTER'a basarsan sevinirim. Neden böyle yaptığını anlıyorum ama yapma. İyi Günler.

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

@mücahit bende biliyorum yapmadıgını benım genel konusmam boyle kardesım dc olsun farklı yer olsun kelime kelime yazaım haberin olsun

Mücahit
Mücahit
7 yıl önce

yok kalabalık yapıyorsun

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

@mücahit yaparım moruk bana feyz mi veriyosun ?

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

dizi izliyorum daha fazla yorum atmassan sevinirim

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık