Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

en güzel 5 kült dizi önerisi, ya da çok popüler olmayan dizi önerisi yapacaklar gelsin

10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

Arkadaşlar dizi önerir misiniz? 5 tane falan farketmez gerçi kaç tane olduğu.
Ama çok popüler diziler olmasın ya da kült diziler falan olabilir
Şimdiden teşekkür ediyorum.

@unknown7
4 yıl önce

Bence Killing Eve bir harika ona başlamalısın.Big Little Lies da oldukça iyi.

n4z4r
n4z4r
4 yıl önce

killing Eve pek popüler değil (ana karakterin giyimine aşık olursun izlersen tabii)

mei'
mei'
4 yıl önce

underrated olmasına en çok üzüldüğüm scream

♡Dizi İzleyicisi
♡Dizi İzleyicisi
4 yıl önce

Filmini izlemiştim fena değildi çıktığı zamana göre dizisini kastediyorsun herhalde değil mi izlemedim daha onu önerin için teşekkür ederim bakacagim

mei'
mei'
4 yıl önce

evet dizisini kastetmiştim bilmiyorum filmini izlemedim ama kötü olduğunu duydum ama dizisine bayılmıştım rica ederim bu arada

♡Dizi İzleyicisi
♡Dizi İzleyicisi
4 yıl önce

Filmi fena değil tabi diziyle karşılaştırıldığında artı mi kalır eksi mi kalır onu bilemem ama heyecanlıydı ve çekim zamanına göre fena değil üstelik başrolde riverdale de ki fp Jones var:)

mei'
mei'
4 yıl önce

wow peki ara tatil de bi şans veriyim teşekkürler bu arada <3

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
5 yıl önce

light as feather bilindik bir dizi değil

Levan
Levan
5 yıl önce

Doctor Who, güzel bir bilimkurgu dizisi ve ilk 4 sezon çok iyi. The Wire, ben de yeni başladım ve iyi gidiyor ayrıca fazla bilindiğini de düşünmüyorum. Good Omens, konuyu ağır işliyor ama konusu ve hikaye sunumu çok iyi ama biraz popüler galiba. Carnivalé, çok iyi ve az bilinen bir dizi.

♡Dizi İzleyicisi
♡Dizi İzleyicisi
5 yıl önce

arkadaslar cok populer olmayan filmler de onerebilirsiniz

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık