Arkadaşlar dizi önerir misiniz? 5 tane falan farketmez gerçi kaç tane olduğu.
Ama çok popüler diziler olmasın ya da kült diziler falan olabilir
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

en güzel 5 kült dizi önerisi, ya da çok popüler olmayan dizi önerisi yapacaklar gelsin
♡Dizi İzleyicisi
Yorumlar (10)

n4z4r
killing Eve pek popüler değil (ana karakterin giyimine aşık olursun izlersen tabii)

mei'
underrated olmasına en çok üzüldüğüm scream
♡Dizi İzleyicisi
Filmini izlemiştim fena değildi çıktığı zamana göre dizisini kastediyorsun herhalde değil mi izlemedim daha onu önerin için teşekkür ederim bakacagim

mei'
evet dizisini kastetmiştim bilmiyorum filmini izlemedim ama kötü olduğunu duydum ama dizisine bayılmıştım rica ederim bu arada
♡Dizi İzleyicisi
Filmi fena değil tabi diziyle karşılaştırıldığında artı mi kalır eksi mi kalır onu bilemem ama heyecanlıydı ve çekim zamanına göre fena değil üstelik başrolde riverdale de ki fp Jones var:)

Levan
Doctor Who, güzel bir bilimkurgu dizisi ve ilk 4 sezon çok iyi. The Wire, ben de yeni başladım ve iyi gidiyor ayrıca fazla bilindiğini de düşünmüyorum. Good Omens, konuyu ağır işliyor ama konusu ve hikaye sunumu çok iyi ama biraz popüler galiba. Carnivalé, çok iyi ve az bilinen bir dizi.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@unknown7
Bence Killing Eve bir harika ona başlamalısın.Big Little Lies da oldukça iyi.