Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-5

en iyi level nasıl alabilirim.! ! !

18 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
King

King

12. Seviye

Fikri bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Arda Salvatore
Arda Salvatore
3 yıl önce

merabalar

'ens
'ens
4 yıl önce

yorum yaparak sanırsam

sılandrellaaaa
sılandrellaaaa
4 yıl önce

o zaman buraya yorum yapıp kasalım😏

Aoi Tsubaki
Aoi Tsubaki
4 yıl önce

yorum yazılarak lv kasılıyo diye biliyorum ben

Amy Santiago
Amy Santiago
4 yıl önce

Herkesin tek derdi şu sıralar bu oldu. İşte tarifi: Dizileri, filmleri ve oyuncuları takip etmek seviyenin ilerlemesinde etkili olsa da daha hızlı taktikler de var. Çok fazla diziyi izlendi işaretlemek, bir bölümün altına 6-7 hatta daha fazla yorum yapmak. Yetmediyse yorum artırmak için tartışmak konusu açabilirsin. Tartışman yorum alır ve kendin de bir şeyler yazarak yorum sayısını artırırsın ve bu seviyeni epey yükseltir. Bir de tabiki takip etme ve edilme var. Bunlar seviyeyi ilerletmede diğerlerinden daha güçlü ama muhtemelen gt yazmadan yapması en zor seçenektir.

King
King
4 yıl önce

Ozaman hergün buraya yorum yapalım lv atlıyalım 😃

theyorumcu
theyorumcu
4 yıl önce

Yorum yapınca baya yükseliyo

Magne Seier
Magne Seier
4 yıl önce

Bildiğim kadarıyla yorum atarak level kasabiliyosun

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
4 yıl önce

levele hiç gerek yok bi şeye yaramıyor ben yorum yaparak milletle konuşarak kastım bu kadar

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

galiba takipçi kasarak çünkü dün 21 e geçtim bu gün 22 nin sonuna geldim 2 haftadır 21 e geçememiştim

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

ay o şey uzun süre leveel artmıyo artmıyo bi anda yükleniyo tüm şeyler (takip edilmen yorum yapman vs) sonra bi anda fazla level atlıyosun. mesela ben level 9dum izlediklerimi seçtim yorum yaptım baya 10 olmadı artmadı sonra bi anda 16 olduu

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
4 yıl önce

Sitede uzun süre takılınca artmiyor 2 gün boyunca full dizi izlemece yaptım artmadı bir gün hiç girmedim baya bi arttı beklemek gerekiyordu galiba kendini yenilemesi için ben böyle gözlemledim

Liov
Liov
4 yıl önce

en kolay yorum atarak level atlayabilirsin

Marceline
Marceline
4 yıl önce

Level almak değil atlamak sanırım kastın.Yorum yap,dizi,oyuncu takip et.Bu sayede seviye atlayabilirsin.

kullanıcı13045302494
kullanıcı13045302494
4 yıl önce

51 lvl wtf

---> nirvana <---
---> nirvana <---
4 yıl önce

nirvana benim HA BEN LAN ŞAKA ŞAKA

King
King
4 yıl önce

sağol :D çok acıklayıcı oldu

Marceline
Marceline
4 yıl önce

şöhsiwduwksbdoaj admini bile geçtim.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık