Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-3

en iyi netflix türk dizisi?

7 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
-Sude.

-Sude.

17. Seviye

Netflix şu ana kadar 6 türk dizisi falan çıkarttı sanırım. 50m2, atiye, bir başkadır, aşk 101, fatma bir de hakan muhafız. Kendimi Murat Soner gibi hissetmek için hepsinin her bölümünü izledim. İçlerinde en kötüsü bana göre Atiye. İzlerken kendimi mal gibi hissetmiştim. En iyisi de yine bana göre Bir Başkadır. Eğer sıralama yapacak olursam
Bir başkadır,
Hakan Muhafız(netflix ilk türk dizisi olmasına rağmen başarılı buluyorum, bence hakanın istanbulu kurtarmak yerine mal mal keyfine baktığı(açık söylemeyeyim istedim) sahneler dışında gayet güzeldi.İlk sıraya bile girer.)
Aşk101(neden burada bilmiyorum)
50m2(konusunu biraz sıkıcı bulduğum için),
Fatma(mantık hataları bulduğumdan),
Atiye(sebep yok sevmedim)

opheelliia
opheelliia
4 yıl önce

bence hepsinde mantık hataları var ve kusursuz harika olan yok

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

Aşk 101 bence mal mal şeylere takılmassak gayet güzel yani mesela 1990 larda Bts çantası ne arıyo gibi ya da okuldaki olaylar falan. Fatma psikopat ama oda güzeldi. Atiye Paralel evrenler falan o sezonu güzeldi. Hakan muhafız izlemedim . Bir başkadır izlerken çıldırdım ama gerçekler malesef güzeldi oda. 50m2 çöp...

iremkk
iremkk
4 yıl önce

50m2 ve fatma hariç geri kalanı izledim bence kesinlikte aşk 101 birinci sırada sonra hakan muhafız sonra atiye gelir

irem ss
irem ss
4 yıl önce

atiyenin son sezonu berbattı

irem ss
irem ss
4 yıl önce

aşk 101in 1ç sezonu daha güzeldi bence ben 2. sezondan

-Sude.
-Sude.
4 yıl önce

Geçen sezon yaz mevsimi zamanında izlemiştik ondan mı bilmiyorum ama bana çok daha neşeli gelmişti. 2.sezonda biraz fazla karamsarlığa vuruldu ve güzel yazılan tek karakter Kerem ile Sinandı(ikinci sezonda)

irem ss
irem ss
4 yıl önce

bide 1. sezonda büyümüş hallerini gösteriyolardı bence 2. sezonla alakası yoktu final yapmak için değiştirmişler bence biraz daha devam edebilirdi

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık