Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

en iyi türk dizi

10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Alaaddin

Alaaddin

21. Seviye

biliyorum yabancı dizi sitesi ama birazda güzel Türk dizileri önerebilirsiniz veya ben önereyim Börü kesinlikle herkesin izlemesini isterim çünkü yönetmenliğini alper çağlar yapıyor ve değeri bilinmeyen Türk dizileri arasında 1. sırada yapımından önce 6 bölüm olması ve finalini sinema filmi ile yapacağız dedi kim ne derse desin o kadar çok dizi izledim ama Börü gibisi birdaha gelmez ve geç olmadan izleyin benim tavsiyem budur sizin tavsiyeniz varsa yazın

irxem
irxem
4 yıl önce

avrupa avrupa🙂

160likcitirchuuya
160likcitirchuuya
4 yıl önce

avlu mukemmel

zeineps
zeineps
4 yıl önce

behzat ç ya da leyla ile mecnun

la.perle
la.perle
4 yıl önce

Şahsiyet...

elsasu
elsasu
5 yıl önce

yaprak dökümü...yani bir dizi düşünün herkes aptal oç o kadar tilt ediyor ki beni ama izliyorum yine de çünkü sardı ...

esislemd
esislemd
5 yıl önce

en iyi türk dizisi leyla ile mecnundur zaten ımdb si en yüksek olan türk dizisi, yani bunu ben demiyorum zaten. böyle bölümleride 1 saat gayet keyifli iyi güldüren yeri gelincede ağlatan dizi

morgana le fay
morgana le fay
5 yıl önce

Kesinlikle eski diziler. örneğin: leyla ile mecnun/medcezir/pis yedili/avrupa yakası/yaln dünya vb vb vb vb

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
5 yıl önce

televizyonda falan bilmiyorum ya hepsinin genel konusu aynı içlerinden biri de çıkıp özgün bişey yapmıyor onun için tv de dizi izlemeyi sevmiyorum ama bence en iyisi yok ya

160likcitirchuuya
160likcitirchuuya
4 yıl önce

avlu ufak tefek cinayetler falan guzel ya izlemeni tavsiye ederim tabii 2,5 saat dayanabilirsen

Okyanusta Boğulan Balık
Okyanusta Boğulan Balık
5 yıl önce

Bnece Ufak Tefek Cinayetler şimdiye kadar çekilmiş en iyi Türk dizisi olabilir

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık