dylan o'brien
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

jensen ackles
Yorumlar (48)

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
aaron paul yo! ya da bryan cranston ya da bob odenkirk ya da giancarlo espasito ya da nihat hatipoğlu

Sümeyye Asel
Brad Pitt, Robert Downey Jr., Johnny Depp, Dylan O'brien, Leonardo DiCaprio, Tom Holland, Jensen Ackles, Tom Cruise, Chris Hemsworth, Ian Somerhalder, Joseph Morgan, Freddie Highmore, Tom Ellis aklıma gelenlerin hepsini yazmışım bir tane demişsin kusura bakma

darkofsatan
Song Kang, Yo Seung-ho, Dylan O'brien, Grant Gustin, Tom Holland, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Kim Da-Mi

edaişte:)
o kadar çok varkiiii Dylan O'brien, Tom Holland, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Robert Downey Jr. daha vardır ama aklıma gelmiyor jsdhfkjshfkjdsh

hatıra srrea
Genel olarak Dylan var Leo var ama ben anormal bir şekilde Tyler Hoechlin'e aşığım neden bilmiyorum adam çok tatlı yiceemmm

mikaelson
josep morgan , robert downey jr

Sümeyye Asel
Uyuşturucu problemleri varmış ve bir çok kez tutuklanmış, ama şimdi iyi ve ben seviyorum:)

Raulun Gözündən
Johnny Depp. Adam benim IŞIĞIM gibi bir şey. Neden mi? Çünki onun sayesinde oyunculuöumu geliştirdim. Çocukluğumdan beri onun filmlerini ve oynadığı rolleri dikkatle izliyordum. İnşaallah bir gün onunla bir film ya da dizide rol alırım

@stilinskistiles
Dyaln O'Brien ve Tom Holland saten 22 yorumdan 5,6 sında bu isimlar yazıyor

I'm Not Daredevil
tom holland, dylan o'brien , RDJ, sebastian stan

@stilinskistiles
Oha laan benimde en sevdiğim aktörler Dylan O'Brien ve TomHolland bende onları yazcaktım

Rory<3
rdj, dylan obrian,benedict cumberbatch, thomas sangster, tom holland ohoo daha çok var ama genel olarak mcu daki aktörlerin hepsi fav

la.perle
Johnny Depp, River Phoenix, Benedict Cumberbatch, Neil Patrick Harris favorilerim.

Liov
Çok fazla aktörü seviyorum ama aralarında daha çok sevdiğim tabiki Benedict Cumberbatch

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
thisilove
Nanno