sanki listem de onlarca izleyecek dizi yok gibi daha çok istiyorum sahfghajfgagf
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

minikedicikseviyorum
Yorumlar (53)

@denizucurumu
*Teen Wolf. *You. *la case da papel. *lucifer. *How i met your mother. *the 100

Beytullah Bilir
Hakan Muhafız - Teen Wolf - The Vampire Diaries - Peaky Blinders - La Casa Da Papel - Cobra Kai - Sex Education falan filan çok var daha

ylmzftmnrr
ya şey aktifsin diye soruyorum da levellerimiz aynı ama ben tartışma başlatmak istediğimde *bu forum geçici olarak bakımdadır* diyor. sorun sadece bende mi

minikedicikseviyorum
bende de baştan öyle diyordu nasıl düzeldiği hakkında bi fikrim yok ama level ile alakalı değil sanırım

Rick Sanchez (D716)
Rick and Morty, OZ, Prison Break, Brooklyn 99

Rick Sanchez (D716)
Galiba söylenmeyen bir tek OZ var. Yaklaşık 4'den fazla ödül almış bir dizidir. 6 sezon, 1997 yapımı, toplam 56 bölümdür. Kesinlikle izle

minikedicikseviyorum
bende Oz dizisine başlamayı düşünüyordum yorumundan sonra kesin başlıyorum ahahasdg teşekkürler :)

supergirl
constantine,lucifer ,riverdale, supernatural, Chilling adventures of sabrina,the flash,arrow,supergirl, batwoman, legend of tomorrow,legacies,shadown hunters,titans,wandavision,get even,insatiable,fate the winx saga,skam,sherlock

iremkk
dark, the 100 , game of thrones , brooklyn nine nine ,friends, the walking dead,Sense8,hımym

Legend 1978
şu an blacklist izliyorum ama önereceğim diziler sherlock,12 monkeys,breaking bad,vikings,agent of s.h.i.e.l.d yani benim favorilerim aklıma gelmeyende olabilir

Mertt
Lost ve 11.22.63 ikisi de çok iyi. Lost biraz uzun ama 11.22.63 mini dizi tavsiye ederim

morgana le fay
hımym, tabularasa, b99, rick and morty, sherlock çok var ama aklıma ilk bunlar geldi

Slim_Shady
Prison Break, Game Of Thrones, Breaking Bad, See, Mr. Robot, Dark, Sense8, The Haunting Of Hill House, Stranger Things, Love Death Robots, Narcos

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
dizi_oburu_kızz
jessie muhtişim bence