benim game of thrones ve peaky blinders
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

mickeymouse
Yorumlar (26)

@alp0acar
Supernatural ilk sezonlara bayılıyorum çünkü ilk sezonlarda daha çok avlanıyorlardı 10. Sezondan sonra olaylar kardeşlerin etrafında dönmeye başladı. Ben dava çözülen bölümleri daha çok seviyorum

Rory<3
how ı met your mother, sherlock, wandavision, the good place... daha çok var ama hepsini yazamam

mickeymouse
şimdi benim de çok sevdiklerim baya çok ama hangisiyle tam anlamıyla özdeşleştin karakterlerini benimsedin o tarz bi soruydu bir de hımym mi friends mi

Rory<3
ya işte dediğim gibi seçemem favori dizim hımym ama hepsi farklı yönlerden aynı benim için. ben hımym demek istiyorum çünkü tamam friends komikti eğlenceliydi ama çok sıradan ve durgundu ve rach ross olayları bıktırdı beni yani chand olmasa izlemezdim kısaca biraz sıkılmıştım

@notalardakonusur
WandaVision ve Marvel's Agents of S.H.İ.E.L.D.

mickeymouse
shield dizisini iyi izlemişsin ya baya uzun sezonlu ben 1.sezonu zor bitirmiştim he

@notalardakonusur
@dumbledore Ben daha ilk 2 sezonunu bitirebildim, 18 günde. Bence akıcı bir dizi. Marvel dizilerini anlam bütünlüğü bakımından izlediğim için şu an diğer sezonlarını izleyemeyeceğim.

tunaaa
Bdenim the 100 ve Titans

mickeymouse
şuanda thr 100 izliyorum 5.sezondayım yeminle her bölümünde kanser oluyorum inş 7.sezona kadar sağ kalırım
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Hazreti Ömer
bojack horseman, breaking bad, better call saul