benim;
kendimden hallice- hatamı dansa kaldırdım
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

zeyena
Yorumlar (18)

YİNE BAN YEDİM GTNÜZÜ SKM
şarkı zevkimin aşure olması dışında en sevdiğim bu diyebileceğim bi şarkı yok 14 saatlik playlistim bittikçe başa sarıyorum o kadar mükemmel şarkının içinden birini seçip bu en sevdiğim diyemem şarkıları geçtim böyle bir şey kendime saygısızlık olur ŞERLVÖŞİERVLÖEŞRVDKCŞD

YİNE BAN YEDİM GTNÜZÜ SKM
romeo ve juliet, incinmesin kanatların, mavi kumsal bunlar o dediğim 14 saatlik türkçe playlistten çıkanlar

kirkslostpick
yabancı olarak;
arcade
runaway
lemon tree
türkçe;
genelde manga ve madrigal takılıyorum

zepdiago
son zamanlarda butch 4 butch’ı ve lemon boy’u çok dinliyorum. ama genel olarak en çok dinlediğim en sevdiğim şarkı pink floyd’un julia dream şarkısı ya da bohemian rhapsody olabilir...

mehmetts7
En sevdiğim şarkının en güzel sözleri ;). Onlar seni sevemiyorlar
Günler geri dönemiyorlar
Gitmişler gelemiyorlar
Sınırları yıktım ben
Aşk neymiş bilemiyorlar
Yanlış diye geveliyorlar
Gerçekleri göremiyorlar
Bunlardan bıktım ben…

Somebody
bu aralar resmen full cavetown- boys will be bugs dinliyorum nedensizce.(hehe özellikle chloe ile yaptığı coverda chloe nin 'stupid!, ugly!' diye bağırmasını çok seviyorum) la vie en rose u her dinleyişimde huzur doluyorum. aklıma başka gelmiyor birden düşününce ama bu ikisini çok severim her ne kadar çooook fazla şarkı dinlesem de gelmiyor işte birden sorulunca

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
çok fazla şarkı dinliyorum ve 1 hafta içinde soğuyorum o şarkıdan bu aralar kanye west - bound 2 ama yavas yavas sogumaya başladım chill takılıyorum 2 gündür

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
yeni hesap madebybasaq
şu sıralar ariananın positions albümündeki tüm şarkılar