Arkadaşlar genelde hep yabancı diziler konuşulur olmuş biraz da Türk dizilerini konuşalım.
En sevdiğiniz Türk dizilerinden ilk 3e neleri koyardınız? Güncel ve Bitmiş dizilerden ve neden sevdiniz?
1-Muhteşem Yüzyıl
2-Kırmızı Oda
3-Ezel
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

en sevdiğiniz türk dizileri neler? var mı yok mu?

Burak Erdem
Yorumlar (24)

Aura?
Aşk Yeniden Uyarlama olmayan bölümleri ise dolu dolu olan benim bildiğim tek Türk dizisi

_Felina
O kadar övülen ''Atiye'' den sonra Türk dizilerini tamamen bıraktım. Önceden izlediklerim arasında ''Kanıt'', ''Leyla ile Mecnun'', ''Çocuklar Duymasın'' bunlar güzeldi.

Burak Erdem
Çocuklar duymasın ilk başlarda çok güzeldi. Kanıtı da gece izlerdim lise yıllarımda üff be

wednesday
Sıdıka.Verdiği mesajlar, göndermeler diyaloglar efsane!Türk dizisi ön yargılarını yıkan dizi benim için.Biraz güncel bakarsak da şahsiyet ve bir başkadır olabilir.

Burak Erdem
Bir başkadır çok güzel aslında toplumsal açıdan ama millet eze eze bitiremedi

Siyah Hançer
ahh tabikide EZEL ay o nasıl bir diziydi ya arada bir açıp açıp izlediğim tek dizi

minikedicikseviyorum
Kırmızı Oda, Teşkilat, Masumlar Apartmanı (eskilerden de çok var ama şimdi ki izlediğim efsane dizileri yazdım)
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Mertmert
öğretmen ve kardeş payı