Benim unutmayacağım bir dizi var o da fringe.çok dizi izlememe rağmen bu kadar bağlandığım dizi olmamıştı. Kupalarını aldım posterleni aldım ve daha 3. Sezondayım uzun dizi ilemedim daha önce en fazla 50 bölümlük izledim ama bu dizi 100 bölüm buna rağmen sıkılmadan izleyebileceğiniz bir dizi karakterlerle Kanka oldum sanki yanımda dolansınlar istiyorum jsjsja neyse sizin böyle diziniz var mı varsa nedir?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Emircan-W.BishopunBirası
Yorumlar (9)

mahşerin 4 atlısından bir
benim Teen Wolf oldu hiç unutamayacağım ve asla unutmasam dediğim bi dizi

Yükselbyanik
the 100 ve Dark. Dark'ı izledikten sonra herkeze şüpheyle yaklaştım hayatı sorgulattı ilk izlediğim dizi the 100 dü dizilere olan bakış açımı değiştirdi ve artık dizi bağımlısı oldum desem yeri daha önceleri sürekli film izlerken şimdi sadece dizi izliyorum en son izlediğim film end game'di sen düşün

Emircan-W.BishopunBirası
Benim de ilk izlediğim the 100 dı ama 2. Sezonda bana göre kötüleştiği için bıraktım. Dizi şu an güzelleşmiş baştan başlarım belki biraz daha unutuyum.

iremkk
bende katılıyorum tamamen aynı gibiyiz sadece ilk izlediğim dizi değil ama bende senin gibi ilk başlarda hep film izlerdim the 100den sonra hep dizi izlemeye başladım son sezon hariç the 100 en sevdiğim dizilerden biridir benim için yeri çok farklı nedense

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Slim_Shady
Mr. Robot izledikten sonra keşke TEOTFW gibi bir dizi izleyeceğime daha önce izleseydim dediğim mükemmel bir dizi.