Size göre en iyi film yönetmenleri kimler ve bu yönetmenlerin en beğendiğiniz filmleri
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

NEXUX
Yorumlar (36)

Levan
Steven Spielberg - Schindler's List, Jaws. Martin Scorsese - The King of Comedy, Taxi Driver, Goodfellas. George Lucas - Star Wars EP V , Star Wars Ep IV. Francis Ford Cappola - Godfather II, Godfather. Bu dörtlüyü saymazsam içimde kalırdı.

_Felina
Cristopher Nolantüm filmlerini severim(interstellar, inception, dark knight, memento...). Frank Darabont
tüm filmlerini severim.(En ünlü filmleri- esaretin bedeli, yesil yol)

NEXUX
dark knight olması gereken batman, mükemmel örnek - The Green Mile, çok yoğun ve harika bir sanat eseri....

NEXUX
Stanley Kubrick - 2001: A Space Odyssey

_Felina
Kubrick yanılmıyorsam 20.yuzyilin en iyi Yönetmeni secilmisti ama emin değilim. Ben de "the shinning" ile biliyorum onu. Ayrıca yanılmıyorsam adamın akil sağlığı yerinde değilmiş.

NEXUX
@_Feline SCI-FI seviyorum demek için, izlenmesi gereken bir eser yaratmış inanılmaz bir yönetmen, tüm filmlerini izledim, obsessif bir şekilde mükemmeliyet - 2001: A Space Odyssey 1968 de çekmiş fakat çağının ötesinde, göreseller ve sound track muhteşem... kesin izle

_Felina
Pekala A Space Odyssey ve diğer kubrick filmlerini izleyeceğim tavsiyen için teşekkürler.

Erkann
otomatik portakal filmi çok iyiymiş hi göz önünde görmedim ama ayrıca the shining filmi can yakıyor ilk izlediğim ve korku filmi listemde de ilk onuma girer
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
NEXUX
John Landis