Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

favori kore diziniz ne?

9 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
beynimyoruldu

beynimyoruldu

14. Seviye

En sevdiğiniz ve kesinlikle izleyin dediğiniz kore dizileriniz nelerr? konularını da kısa bri şekilde açıklarsanız iyi olur ❤
Benim size önerebilceğim:
Suspicious Partner
Whats wrong with secretary kim
Strong woman do bong soon
True beuty
Sassy go go
(kore dizisi çok az yayınlanıyor bu sitede. yazdıklarım burda yok ama umarım en yakın zamanda burda da yayınlanır :/ )

✨medine✨
✨medine✨
4 yıl önce

Doctor Stranger, W ''Two Worlds'', The Best Hit, Love Rain, Legend Of The Blue Sea, Film olarak ''The İnheritors''

✨medine✨
✨medine✨
4 yıl önce

Lee Min Ho ve Lee Jong Suk bu ikisinin bütün dizileri de 10/10

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Kore dizisi izleyen birisi değilim ama önceden tv de 2 tane izlemiştim ve gayet güzellerdi(hemde bayağı güzellerdi) Scarlet Heart Ryeo ve Kill me Heal me ikisi de güzeldi ama Scarlet Ryeo bir başkaydı (sadece 2 kore dizisi izlediğim için en sevdiğimi bulmak zor olmadı😁😄)

şule
şule
4 yıl önce

moon lovers ve empress ki de bu listeye eklenmeli

şule
şule
4 yıl önce

moon lovers da bir kızın günümüzden geçmişe gitmesini anlatıyor kısaca izlemeyen yoktur diye düşünüyorum sezon finali yapalı 3 yıl oldu herhalde ama bir çok fan hala yeni sezon bekliyor o kadar başarılı bir dizi

şule
şule
4 yıl önce

empress ki de hatırladığım kadarıyla kendi çetesini kuran bir kadının erkek kılığında soygunlar yapması ve ardından gelişen olaylar

Galadriel
Galadriel
4 yıl önce

Kill Me Heal Me, Legend of The Blue Sea (bunu izlemeyen yoktur ama favorim olduğu için yazmak istedim), Eulachacha Waikiki. Nedense Kill Me Heal Me'yi izlemeyen çok kişi var. Kore dizilerine bağımlı olma sebebim bu dizidir kesinlikle izlenmeli.

Galadriel
Galadriel
4 yıl önce

Kill Me Heal Me: Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu (çoğul kişilik bozukluğu) hastası bir adam ve onu iyileştirmeye çalışan bir kadın hakkında. Yok artık denilecek şeyler var. Legend of The Blue Sea: Deniz kızı ve çok yetenekli bir dolandırıcının yaşadıkları anlatılıyor. Eulachacha Waikiki: Misafir evinde yaşayan bir grup arkadaşın yaşadıkları hakkında komedi dizisidir.

wednesday
wednesday
4 yıl önce

Kill me heal me çok iyi(tamamını isleyemedim henüz) Legend of the blue sea de güzele benziyor.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık