Her türden olur bu sitede ekli filmler önerirseniz sevinir :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Liov
Yorumlar (46)

17 yıl ban za
x-men filmleri -eğer uğraşmak istemezsen hepsi profilimde var istersen izleme sırasını da yazarım bu yorumun altına-, it -2 film-, teh maze runner -3 film-, passengers, midnight sun, ready player one, harry potter -8 film-, maleficent -2 film-, suicide squad, to all the boys -3 film-, level 16, enola holmes, avengers -4 film-, five feet apart, truth or dare
sherlock holmes'un dizisini izledim ama filmini izlemeye zamanım olmadı daha. izlemeden öneremem tabi ki yine de ona da bakabilirsin istersen

Liov
çok teşekkür ederim bir de sherlock holmes'un filmini izledim gayet güzeldi sen de izlemelisin kesinlikle

JonasKahnwald
Fast And Furious Serisi Gerçekten İzlediğim En Harika Filmlerden Olabilir Sizede Öneririm ❤

darkofsatan
Film; Malefiz, Malefiz 2, The Witch(Manyeo), The Call (Eğer dizide istersen bir tane önerebileceğim ve kesinlikle hak eden bir dizi var bence kesinlikle izlemelisin. Dizi Adı: Sweet Home)

la.perle
The Truman Show, V for Vendetta, Black Swan, Leon The Professional, Who Am I, Breakfast at Tiffany's, The Breakfast Club, Empire Records, Running on Empty, The Thing Called Love, The Tourist, Girl Interrupted, Interstaller, Forrest Gump, The Devil Wears Prada, We Are The Millers, La La Land, The Mask, Dark Shadows, Sweeney Todd, Edward Scissorhands bunları izledikten sonra bana teşekkür ediyorsunuz.

@speedyfox
birkaç öneride bulunabilirim. ancak hangi tür filmleri sevdiğini bilmediğimden karışık film önerilerim olacak. durante-la-tormenta-mirage / the-dig / the-call-of-the-wild / yesterday / molly-s-game. Jessica Chastain filmlerinden özellikle miss sloane oldukça iyidir. Lily james filmlerinden Edebiyat ve Patates Turtası Derneği, aşk gurur ve zombiler. daha sayısız kaliteli yapım var.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Irenedlrsh
Invisible Man, Free Guy, do-eo-lak, Vivarium, Pandora (Kore yapımı olan), Recalled, Blackjack, Swallow, One Cut Of The Dead
Liov
teşekkür ederimmm