İnternet hızının iyi olmasına rağmen film ve dizilerde sürekli donma oluyor.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Bucky Barnes
Yorumlar (5)

LaCasaDePapelYönetici
Şunu açıkca belirtmek isterim. 2019 yılı itibari ile AKN yani kota kalkması ile birlikte, donma ve takılma sorunları oluşmaktadır. Yaptığımız araştırmalar sonucu kesin olarak internet hızım güzel yüksek felan diyen izleyicilerimize hak veriyorum ama sorun şu!!! Ttnet, superonline gibi firmalar yurt dışı veri çıkış hızını düşürdü, (buna ilave olarak çoğu kullanıcının akşam 19:00 dan sonra veri hızı düşmektedir sözleşmelerinizi inceleyin, yeni sözleşme yapan veya sözleşme uzatan kişilere bunu çok yapıyor ttnet ve superonline ayrıca uydunet. misal (00:00 - 19:00 arası hızlar 16 Mbps'e Kadar) (19:00 - 24:00 arası hızlar 5 Mbps'e Kadar) ), yani video şirketleri de yurt dışı kaynaklı olduğu için bu sorun oluşmaktadır. Ayrıca video şirketleri bizim değil buna bir çözüm sunamıyoruz, sadece daha çok alternatif ekliyoruz ve şikayetlerinizi video şirketlerine mail olarak bildiriyoruz. Bizim sitemiz ile alakalı bir durum değil. Eğer ki site içinde gezme sayfaların geç açılması hakkında sorun var ise bu bizim ile alakalıdır. Anlayışınız için teşekkürler.

Bucky Barnes
Üzgünüm ama bu sorun diğer çoğu sitede olmuyor dolayısıyla sorunun internet ile alakalı değil siteyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Eren Kul
burası ücretsiz bir yer olduğu için böyle sıkıntılarla karşılaşmak mucize değil zaman zaman olabilir,bende yaşıyorum ara sıra

Sphinx
Aynı sorunu bende zaman zaman yaşıyorum. Bizimle beraber bu sorundan muzdarip daha baya insan da var malesef. Sanırım genelde site ile alakalı değil, çekilen sunucularla alakalı oluyor. Son 4 - 5 aydır openload'ı kullanıyorum ve hiç üzmüyor. Bazılarında ise başka alternatifler daha iyi olabiliyor. Ücretsiz bu kadar oluyor herhalde
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
hale
alternatifi değiştirmeyi deneyebilirsin bende de bazen vidmolyde donma yapıyor ama openload açtığım zaman böyle bir sorunla karşılaşmıyorum