Ben başlıyorum. Yer yer spoiler olabilir, dikkat! Clint Barton ve Pietro Maximoff ikiside en çok sevdiğim ama aynı zamanda da en çok harcanan karakterler. Clint'in çizgi romanlarda daha çok önemi vardı ama Marvel onu sadece ok ve yaydan ibaret gibi gösterdi. Onlar için o kadar da önemli biri değil çünkü, neden olsun ki sonuçta güçleri olmayan sadece oku, yayı ve yumrukları olan tüm kahramanlar arasındaki en güçsüz olan biri (kinaye yapıyorum) onlar için neden önemli olsun ki? Anladık en çok sevilen Iron Man, Thor ve Kaptan falan, onlardan yararlanmaya çalışıyorlar ama neredeyse her şey onların çevresinde dönüyor, onların kendilerine ait en az üçer tane filmleri varken Clint'e ve hatta Natasha'ya daha yeni çıkarıyorlar. Ayrıca hiç bir giriş jeneriğinde (böyle mi deniliyor emin değilim, girişteki Marvel yazılarını kastediyorum) gözükmüyor sanki o avenger değilmiş gibi sanki o orijinal 6 avengerstan biri değilmiş gibi bir kez bile gözükmüyor ve her göremeyeşimde sinir oluyorum, bak aklıma geldi yine sinirlendim. Oraya Clint'in bir fotoğrafını eklemek bu kadar mı zor, Clint bu kadar mı değersiz Marvel için? Pietro'yu ise daha ilk filmden harcadılar. Gücü süper hız olan biri nasıl kurşunlarla vurularak ölür aklım almıyor ya. Bi bu Pietro'ya bak bi de X-Men'deki Peter'a bak. Peter kurşundan bile daha hızlı ve patlamak üzere olan bir binadaki balıklar ve köpek dahil Alex Summers haricinde herkesi çıkarıyor. Bi de Peter sadece o binada insanlar ve hayvanları kurtarmak dışında pizza yiyip bir şeyler içiyor sadece bir kişiyi kurtaramıyor (o da Peter hem biraz geç geldiği için hemde Alex patlamaya çok yakın olduğu için) yani o derece hızlı ama Pietro iki kişiyi kurtarırken 12 kurşunla (galiba) vurularak ölüyor, abi çok saçma ya gerçekten. Pietro'yu Peter'dan daha çok seviyorum ama Pietro'yu gücüne göre çok yavaş gösterdiler. Pietro'yu illaki öldürecekseniz keşke daha iyi bir şekilde öldürseydiniz çünkü süper hızlı birinin kurşunlarla vurularak ölmesi çok saçma. Ayrıca Pietro için neden bir cenaze töreni görmedik? Bence kesinlikle görmemiz gerekirdi sonuçta o bir avengerdı ve ilk ölen avengerdı. Bir cenaze töreni çok mu uzun sürerdi sanki? Marvel, Clint'in ve Pietro'nun değerini bilemedi ve ikisini de en iyi şekilde kullanmadılar, kullanamadılar.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
0

filmlerde ve dizilerde değeri bilinmeyen ve harcanan karakterler
6 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

@notalardakonusur
27. Seviye
Yorumlar (6)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.

@lagalugayapma
4 yıl önce
Üşenmemiş hepsini teker teker düşünüp yazmışsın helal olsun valla

@notalardakonusur
4 yıl önce
Teşekkürler. Hakları yendiği için birinin savunması gerekiyordu ayrıca en sevdiğim ilk 3 karakterden oldukları için sessiz kalamadım.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@muzz
The Umbrella Academy den Hazel kesinlikle bunu haketmiyordu