Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

gelmesini istediğiniz diziler/filmler

23 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Sudenaz

Sudenaz

21. Seviye

Bana göre acilen "MENAJERİMİ ARAYIN" gelmeli, belki de var da ben bulamıyorumdur ama yine de kesinlikle gelmeli

baranteller
baranteller
5 yıl önce

Kengan Ashura

Adrienne
Adrienne
5 yıl önce

13. Madde

Arda İyikan
Arda İyikan
5 yıl önce

Game Of Thrones

Salih Erşahin
Salih Erşahin
5 yıl önce

Artık South Park düzeltilsin

zera'
zera'
5 yıl önce

disney dizileri gelebilse keşkee (yeni çıkacak olanlar tercihim) vee the walking dead yok sanırımm neden yokk o da gelsinnn

✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
5 yıl önce

ya abi yeni dizi film vs değil şu birlikte izle özelliğinin gelmesi şart. geçen sene yüzde falan vardı baktı admin olcak gibi değil kaldırmış. ve burdan admin veya adminler sayınızı bilmiom kim okuyosa bunları ona sesleniom; değiştim ben ameke artık uslu bir çocuğum banlamayın beni tşk

Salih Erşahin
Salih Erşahin
5 yıl önce

bununla ilgili yazımvar ve ben arkadaşımla izliyoruz aynı nada nasıl yapılır biliyorum

Salih Erşahin
Salih Erşahin
5 yıl önce

Bİrlikte izle için bi yazım var benim görmedin galiba ben arkadaşla ordan izliyoz aynı anda bak şimdi kopyala yapıştır yapacağım Bir diziyi Birlikte İzle Seçeneği ile izlemek isteyenler bu mesajı okusun !Arkadaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama birlikte izle için efsane bi çözüm var ben en başda şöyle düşünmüştüm discordda ekran paylaşımı yaparak konuşup dizi izlemek gibi ama sonra baktım görüntü donabiliyor kalite gidebiliyor araştırdım googleda bulamadım arkadaşım baktı buldu SyncWatch diye bir google eklentisi ekliyosun bunu için google Sync Watch yaz ilk çıkana tıkla chrome ekleye bas sonra sekmeyi kapatabilirsin. yabancıdizi. com a tıkladın bi diziye reklmaları geçtin sonra durdur tabii o sırada arkadaşınla herhangi bi sesli uygulamadan konuşuyorsunuz biz discorddan yapıyoruz neyse devam edelim durdurduk sonra bu dizinin olduğu sekmede sağ üstte eklenti işareti var bilmeyenler için yapboz parçası gibi bişey var tıklayın ona sonra Sync Watch ın üstüne tıklayın sonra gelen ekrandan adınızı yazın bide oda adı yazın misal benim adım ali nickimi ali98 koydum oda adını ali ve furkan yaptım diğer konuştuğum arkadaşımda kendi bilgisayarında sağ üstte uzantı yerine yani yapboza benzeyen şeye basıcak syncwatch a tıklayacak kendi nickini ve alinin oluşturduğu oda adını aynen yazıcak bağlan diyecek birinden biri görüntü paylaş diyecek uzantıdan sonra oradan bi link çıkacak paylaşın alında iki kiide ona tıklayacak reklamları geçicek ve böylelikle bi yandan discorddan konuşurken bi yandan aynı diziyi aynı dkda izleyipi ikinizde ister ileri sarabilecek ister durdurabileceksiniz harika bi teknoloji Tam vakit geçirmelik

✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
5 yıl önce

eyvallah, adamsın sen

✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
5 yıl önce

şimdi sıra beraber film izleyebileceğim nefes alıp verebilen birini bulmada

@ellamalfoy
5 yıl önce

Kesinlikle Murder In The First yüklenmesi gerekiyor başka bir siteden izlemek istemiyorum ☹️

ysholmes55
ysholmes55
5 yıl önce

Dead Like Me dizisini hiç bir yerde bulamadım. O gelse iyi olurdu. Bu arada gereksiz Türk dizilerini isteyenler, hayal kırıklığısınız.

001octavia
001octavia
5 yıl önce

Dizi türk dizisi değil yabancı bir dizi haberin olsun

Sudenaz
Sudenaz
4 yıl önce

menajerimi arayın fransız yapımı knk

deathsilence
deathsilence
5 yıl önce

arkadaşlar site YABANCI DİZİ sitesi ya hani

wednesday
wednesday
5 yıl önce

Katılıyorum!

Sudenaz
Sudenaz
4 yıl önce

lan amk o menajerimi arayın değil fransıların olan menajerimi arayın insan gider ilk araştırır

wednesday
wednesday
4 yıl önce

Ben genel olarak söyledim Türk dizisi isteyen kişiler için

deathsilence
deathsilence
4 yıl önce

fransızca adını söyleyebilirdin

@alp0acar
5 yıl önce

disney+ getirebilyorlarsa gönül onu ister ama ne kadar mümkün onu bilemem ayrıca bencede menajerimi ara gelmeli farklı bi dizi imkansız aşklardan bıktık usandık

Lavinsie
Lavinsie
5 yıl önce

kesinlikle Türk yapımları gelmeli.örnek:öğretmen, içerde, Hekimoğlu. ayrıca Eski Disney dizileri:Good luck Charlie, Waverly büyücüleri vb.... Ve çizgifilm, animelerde çok eksik var. Onlarda gelebilir örnek:Regular show, Haikyuu.

Sudenaz
Sudenaz
4 yıl önce

türk dizileri bence netflix, blutv puhutv dışında gelmemeli bence. herkes buraya dolar site kasar

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık