Öncelikle herkese selam. Bu siteyi keşfedeli ve her gün 3-4 saatimi bu sitede harcayalı yaklaşık 2 ay oldu fakat artık istediğim tarzda diziler bulamadığım için çıkmaza girdim. O yüzden sizlere danışayım dedim.
The society, Sex education ve The end of the fucking world gibi genç insanların yaşamını konu alan dizi tavsiyelerini benimle paylaşır mısınız ?.. Şimdiden teşekkürler :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Abdullah Özer
Yorumlar (27)

sweetpineapple
Riverdale, Shadow Hunters tam olarak gençlik dizisi sayılır mı emin değilim ama bir bak istersen.

THOR
the end of the fucking world,ELITE,13 Reosons why,sex education,Riverdale,WaYNe,Every things, Love Simon. Bide bir film onericem cok guzel genclik ve lise film diyelim Projeck X (Yapilmis en iyi party filmi)

hale
skam, everything sucks, euphoria (tv dizisi bu her hafta bi bölüm izleyebilirsin ama ben çok beğendim), riverdale

@magnusacrux
freaks and geeks, skam, friends, my mad fat diary, skins, on my block, everything sucks.

idallydia
uhaa tem benlik 1) riverdale 2)sex education 3)my mad fat diary 4)insatiable 5)stranger things 6) the umbrella academy mmmm aklıma gelmedi neyse .d gençlik dizisi değil de o tarz bişiler dfhjdghjh

nidash
Bende izledim de yani ama daha önce hiç izleyen biriyle karşılaşmamıştım öxacaspav

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
beyyyzaaaaaa
teen wolf