Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

gençlik dizisi önerileri

27 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Abdullah Özer

Abdullah Özer

13. Seviye

Öncelikle herkese selam. Bu siteyi keşfedeli ve her gün 3-4 saatimi bu sitede harcayalı yaklaşık 2 ay oldu fakat artık istediğim tarzda diziler bulamadığım için çıkmaza girdim. O yüzden sizlere danışayım dedim.
The society, Sex education ve The end of the fucking world gibi genç insanların yaşamını konu alan dizi tavsiyelerini benimle paylaşır mısınız ?.. Şimdiden teşekkürler :)

beyyyzaaaaaa
beyyyzaaaaaa
6 yıl önce

teen wolf

phosphene
phosphene
6 yıl önce

Skam? 🙂 ejkfkjwl Glee eski ama güzel ayrıca gençlik dizisi Teen Wolf , Riverdale

Baran Teller
Baran Teller
6 yıl önce

Teen Wolf izleyebilirsin aslında..

@mematea
6 yıl önce

skam izleyin birader

@summerlistdh
6 yıl önce

light as a feather

Mary
Mary
6 yıl önce

skam, elite

sweetpineapple
sweetpineapple
6 yıl önce

Riverdale, Shadow Hunters tam olarak gençlik dizisi sayılır mı emin değilim ama bir bak istersen.

THOR
THOR
6 yıl önce

the end of the fucking world,ELITE,13 Reosons why,sex education,Riverdale,WaYNe,Every things, Love Simon. Bide bir film onericem cok guzel genclik ve lise film diyelim Projeck X (Yapilmis en iyi party filmi)

Demir
Demir
6 yıl önce

Kesinlikle teen wolf

Şevval Dinç
Şevval Dinç
6 yıl önce

13 reasons why,everything sucks,skam,skins,riverdale

@fidan
6 yıl önce

13 reasons why, skam

hale
hale
6 yıl önce

skam, everything sucks, euphoria (tv dizisi bu her hafta bi bölüm izleyebilirsin ama ben çok beğendim), riverdale

Stormtrooper
Stormtrooper
6 yıl önce

blue mountain state izle mutlaka efsanelerdendir

şeyma
şeyma
6 yıl önce

the end of the fucking world'ü beğendiysen wayne'i de sevebilirsin çünkü konuları nerdeyse aynı ayrıca bonus olarak deadly class'ı da öneririm🙂

şeyma
şeyma
6 yıl önce

biliyorum içim kan ağlıyor :'(

@magnusacrux
6 yıl önce

freaks and geeks, skam, friends, my mad fat diary, skins, on my block, everything sucks.

@cokomel
6 yıl önce

skins

idallydia
idallydia
6 yıl önce

uhaa tem benlik 1) riverdale 2)sex education 3)my mad fat diary 4)insatiable 5)stranger things 6) the umbrella academy mmmm aklıma gelmedi neyse .d gençlik dizisi değil de o tarz bişiler dfhjdghjh

nidash
nidash
6 yıl önce

my mad fat diary izleyen birini görmek wow diyorum gerçekten lcmsalmvpa

idallydia
idallydia
6 yıl önce

neden öyle dedin ki fjhjdfk

nidash
nidash
6 yıl önce

Bende izledim de yani ama daha önce hiç izleyen biriyle karşılaşmamıştım öxacaspav

idallydia
idallydia
6 yıl önce

erkekmisin sen yoksa kız mı? ndbcjnfj

nidash
nidash
6 yıl önce

Kızım odmwoxowmco sen? (Ne alaka anlamadım ama neyse domceow)

makarna
makarna
6 yıl önce

atypıcal

@scofield
6 yıl önce

freaks and geeks

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık