Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

hangi harry potter filmi daha başarılı?

12 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Quiet

Quiet

18. Seviye

Bence;
Harry Potter kitap serisi sinema dünyasının en başarılı işlerinden biri oldu. On yıl boyunca vizyona girdiği her dönemde gişenin tek hakimi olan Harry Potter filmleri hem seyircinin hem de eleştirmenlerin kalbini kazanmayı başardı. Bazıları diğerlerinden daha fazla beğenilse de her bir halkası IMDb'de geçer not alan film serisi çok azdır. Ama hepsini ayrı bir tutkum var özellikle belirtmek istersem ' harry potter 1 felsefe taşı ' diyebilirim. İlkler her zaman güzeldir.

zeineps
zeineps
4 yıl önce

başarıyı bilmem ama azkaban tutsağı benim favorim

la.perle
la.perle
4 yıl önce

Hepsi mükemmel ama Ateş Kadehi filmler arası favorim.

ga
ga
4 yıl önce

Benim için Felsefe Taşı ve Sırlar Odası. Çünkü kitaba daha bağlılar ve bu diğer Harry Potter filmlerinin yapamadığı bir şey. Keşke serinin tümünü Chris Columbus yönetseydi ya da üçüncü filmden sonrasını Alfonso Cuaron yönetseydi.

ℳℯℓ ♥
ℳℯℓ ♥
4 yıl önce

ateş kadehi ve zümrüdü anka yoldaşlığı

Quiet
Quiet
4 yıl önce

güzel tercihler

Legend 1978
Legend 1978
4 yıl önce

bencede

Legend 1978
Legend 1978
4 yıl önce

Hepsi birbirinden başarılı ama ilk film muhteşemdi her ne kadar çocuk filmi olarak lanse edilse de bence bayağı bayağı yetişkinlerinde izleyebileceği bir filmdi ki ben 42 yaşında biri olarak bu filmin serisinin bir fanıyım...Ve son film de final serisi de mükemmeldi....

Quiet
Quiet
4 yıl önce

Aslında yaş olarak fark etmez hem ne demişler hissettiğin yaştasınızdır her zaman.

Legend 1978
Legend 1978
4 yıl önce

çok haklısın ben hala kendimi 15 yaşında gibi hissediyorum :)

morgana le fay
morgana le fay
4 yıl önce

Hepsi çok ii ama galiba benim için azkaban tutsağı

Quiet
Quiet
4 yıl önce

Teşekkürler

morgana le fay
morgana le fay
4 yıl önce

Rica ederimm

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık