Bence;
Harry Potter kitap serisi sinema dünyasının en başarılı işlerinden biri oldu. On yıl boyunca vizyona girdiği her dönemde gişenin tek hakimi olan Harry Potter filmleri hem seyircinin hem de eleştirmenlerin kalbini kazanmayı başardı. Bazıları diğerlerinden daha fazla beğenilse de her bir halkası IMDb'de geçer not alan film serisi çok azdır. Ama hepsini ayrı bir tutkum var özellikle belirtmek istersem ' harry potter 1 felsefe taşı ' diyebilirim. İlkler her zaman güzeldir.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Quiet
18. Seviye
Yorumlar (12)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.

ga
4 yıl önce
Benim için Felsefe Taşı ve Sırlar Odası. Çünkü kitaba daha bağlılar ve bu diğer Harry Potter filmlerinin yapamadığı bir şey. Keşke serinin tümünü Chris Columbus yönetseydi ya da üçüncü filmden sonrasını Alfonso Cuaron yönetseydi.

Legend 1978
4 yıl önce
Hepsi birbirinden başarılı ama ilk film muhteşemdi her ne kadar çocuk filmi olarak lanse edilse de bence bayağı bayağı yetişkinlerinde izleyebileceği bir filmdi ki ben 42 yaşında biri olarak bu filmin serisinin bir fanıyım...Ve son film de final serisi de mükemmeldi....

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
zeineps
başarıyı bilmem ama azkaban tutsağı benim favorim