Bence kıyaslamaya gerek yok ama kendi fikrim tabiki de Harry Potter.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Melodie
Yorumlar (35)

Saturnekaçan
Harry'i sevmiyorum zaten tabiki Draco ama Draco'nun toxic kitlesinden değilim Sirius favorim,

160likcitirchuuya
draco çok abartılıyor ve yaptığı hiçbir şey yok salağın teki ayrıca kibirli zorbanın tekiydi kabullenin bunu

Azra
favorim hagrit ama darco sanırım ya harry götüne bela mıknatısı saklamış gibi hep götünü kollayan birileri var ama bence draco batrılmış bi karakte olduğundan dolayı onu seviyorum hahah

@panidalways
draco bence harry şanslı ve arkadaşlarıylaydı draco ise çoğunluklan yanlız ve aile baskısı altındaydı seçim şansı hiç verilmedi ona

160likcitirchuuya
@panidalways of ailesiyle ne alakası var ya ailesi kötü olan herkez insanlara zorbaca davranmak zorunda mı? tamam ölüm yiyen olduğu zaman seçim şansı yoktu ama zorbalık yapmaktan keyif alıyordu kitapları okuduğunu varsayıyorum zümrüdüanka yoldaşlığı kitabını okuduktan sonra draco zorba değildi zorlandı eğw eğw diye geziyorsan seriyi baştan sonra tekrar okumanı tavsiye ediyorum bye

morgana le fay
Ben bir slytherin'li olarak söylüyorum kesinlikle Harry, Draco'yu da seviyorum ama onu sevmemin tek nedeni aile baskısı görmüş ve aslında kötü değil üzgün olması. Her slytherin'li Draco fanı değildir arkadaşlar lütfen bu konuda hassasız.

Okyanusta Boğulan Balık
Draco ama bence Harry ile kıyaslanmamalı biri 8 filmde toplam 30-40 dakika oynuyor birisi direkt baş karakter yani

mahşerin 4 atlısından bir
dışardan bakılınca Harry ana karakter kimisine göre draco bence harry

wednesday
Draco'nun fanı olanları anlamış değilim.Son filmde Harry'e sorun çıkarmadı kararsız kalde ee? Sürekli onlarla uğraştı yersiz yersiz konuşmalar falan "Draco benim kocam biz Draco ile evliyiz" diyenler mi dersin yokso Harmonie ile shipleyenler mi...Ah şu bad boycular )

ℳℯℓ ♥
iyilik peşinde koşan sümsüklerdense bad boylar daha ilgi çekici ve özellikle karakterin karanlık tarafta olmasına rağmen içinde küçük ama çok küçük iyilik olup onu saklayarak gösteriyorsa <3 <3 <3 her dizi filmlerde fav tipimm

wednesday
Eh tabii ki bu benim bakışım.Yine de Draco'ya beslenen sevginin fazla olduğunu düşünüyorum.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
GrangerHead
Tabikide Harry. Dracoyu belki sevebilirdim ancak Draco benim koçam diyen cringe kişiler sayesinde şuan artık hiç sevmiyorum iğrençsiniz.(üstünüze alınabilirsiniz.)
Melodie
kesinlikle