Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

harry potter filmleri

10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
\\\?///

\\\?///

19. Seviye

En sevdiğiniz Harry Potter filmi hangisi ve neden?
BENİM ATEŞ KADEHİ

muggle olmayan biri
muggle olmayan biri
5 yıl önce

1- azkaban tutsağı 2- sırlar odası 3- ateş kadehi 4- felsefe taşı ve ölüm yadigarları part2 5- zümrüdüanka yoldaşlığı 6- melez prens 7- ölüm yadigarları part 1

Okyanusta Boğulan Balık
Okyanusta Boğulan Balık
5 yıl önce

Azkaban Tutsağı

40yıllıkyorumcu
40yıllıkyorumcu
5 yıl önce

bütün bölümler çok güzel ayrım yapamam kii

@thedreamofrain
5 yıl önce

hepsinin güzel olması ve benim ayrım yapamamam 😕/

THE_stranGer
THE_stranGer
5 yıl önce

hala kitaplarını okumadım ama en sevidğim ateş kadehi ve ölüm yadigarları bölüm 1 ben ikisinde cok sviyorum

deathsilence
deathsilence
5 yıl önce

Benim de en sevdiğim filmi ateş kadehiydi.Nedeni ise bilmiyorum diğer hp filmlerinden daha farklı ve renkli olduğu için sanırım.En sevdiğim kitapsa melez prensti,nedenini söylemeyeyim yıl 2020 ve hala izlemeyenler var spoiler olmasın.

deathsilence
deathsilence
5 yıl önce

bir de antiliklerinden izlemeyen bir kesim var ki hala aklım almıyo

başkahesabageçtim
başkahesabageçtim
5 yıl önce

onlardan biri benim aslında okuldakilerden dolayı bu okulun son haftası hep bi film açılır ve genelde hp açıyorrlardı açan kişide kendi kafasına göre açıyordu o yüzden izlemek istemedim sadece felsefe taşını oturup izledim diğerlerinide bir ara izlerim diye düşünüyorum

deathsilence
deathsilence
5 yıl önce

@edaakt en azından senin haklı bir gerekçen varmış bir de baya baya koyu anti olup izlememeye inat edenler var

RyanX
RyanX
5 yıl önce

Benim en sevdiğim filmi azkaban tutsağı en sevdiğim kitap ateş kadehi. Aslında tam terside olabilir ikisi de çok güzel.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık