Ben bir sürü var ama en çok bulutları seviyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Sütlü_Kahve
Yorumlar (46)

beyzaa.
sakin havayı, anaçığımı, yalnız olmayı, sevdiğim ve keyif aldığım şeyleri yapmayı, kurumuş yaprakları, kitap okumayı, kafamda seneryolar kurmayı ve neden bilmiyorum ama ağlamaktan keyif alıyorum jgıgıs

vi3nn3
Müzik, resim yapmak, gitar çalmak, skeyt sürmek, güneş batımına bakmak, gece saatlerinde şehere çıkmak, yıldızlara bakmak, piknik yapmak, annemle beraber kız-kıza shopping yapmak ve eğlenmek, sevdiğim arkadaşımla gezmek ve eğlenmek.... Çok var ama en sevdiklerim bu

Alia dimitros
tabi ki kitap okumak ,ders çalışmak ,klasik müzik dinlemek vazgeçemeyeceğim klasik üçlü

büşra*
hayal kurmayı seviyorum çünkü orada sadece ben ve benim sevdiğim kişiler oluyor ve yapmayı en çok istediğim şeyleri yapıyorum mesela her zaman bir ortamda korkusuzca fikirlerimi dile getirmeyi çok istedim ama hep susturuldum çünkü büyük insanlar küçük insamların fikirlerini önemsemiyor fakat kendi küçük dünyamda büyük insanlar benim fikirlerime karşı gelemiyor.

Nil Tetik
ya polemik yaratmak istemiyorum ama (kişisel zevklerinize de karışmak değil amacım) "hayatta en çok neyi seviyorsun?" diye sorulduğunda yemek ismi çiçek böcek ismi demezsin ya. Bana katılan olur ya da olmaz ama bana garip geldi açıkcası

emotionalwatcher
Dİzileri hem de kendimden bile çok

emotionalwatcher
<3 yıllardır seni arıyodum buluşup beraber bir oturuşta sezon bitirelim HVFGVKLDWHVEWVKWNELVRWRLGO

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ATHEİST CYBORG ( MOLECULE
Bilgisayarda kod yazmak , Bilimle alakalı kitaplar okumak .