Hep dizi film mi konuşacağız hayatınız nasıl gidiyo pandemi süreciniz nasıl üniversite sınavına hazırlananız var mı?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Yükselbyanik
Yorumlar (149)

.Josh.
Hayatım çok normal geçiyor Guinness Dünya Rekorlarına başvurmak istiyorum Dünyanın en uzun oturma rekoru ben de olmasını istiyorum. * Bir de asosyal bir p*ç gibi hissediyorum kendimi. Bunları niye ben size anlatım ben olsam bunlarda banane yazardım aaaa HAYAT ÇOK GÜZEL GEÇİYOR.

Yükselbyanik
Tatil yeni başladı ama tatiliniz nasıl gidiyo (tabi tatil olduğunu anlayabildiysek sjssjs)

şule
şu sıra yeni bölümün gelmesini beklediğim 2 dizi var MR.QUEEN ve DİCKİNSON onları beklerken FRİENDS' i izliyorum

ℳℯℓ ♥
HAYATIMI BOŞA HARCIYORUM.

Yükselbyanik
bence bir tek sen değilsin boşa harcayan böyle olaylar sıkıntısının içinde zamanımızı , gençliğimizi , enerjimizi kısacası HAYATIMIZI boşa harcıyoruz daha doğrusu harcatılıyoruz

ℳℯℓ ♥
bilgisayarın başına oturuyorum piyasada ne kadar dizi film varsa izliyorum ertesi gün yine aynı

şule
aynen bende 2 yıl üniye gitmek için çalıştım üniye gidince yaparım diye bir çok şeyi erteledim şu an hayatımda şursyı gezmedim burayı görmedim diye pişmanım

Yükselbyanik
ya bişi sorcam ben neden yorumları beğenemiyorum bileniniz var mı

Yükselbyanik
Kafayı yicem ya bu aralar bi sıkıntı var galiba yazdığım mesajlar ya hiç gitmiyor yada baya geç gidiyor ve yorumları beğenemiyorum

@mrscamander
ben de bu yıl ayt tyt gireceğim sabahları çalışıyorum akşamları dizi izliyorum 2 ay sonra dün kar yağdı diye dışarı çıkmıştım maşallah yeni yerler açılmış bizimkiler evin yolunu kaybedicem diye yarım saatte bir arıyorlar öyle geçiyor hayat sldhfskdjfsdf

@mrscamander
malatya da oturuyorum aşırı olmasa da kardan adam yapacak şekilde tuttu tabi şuan hasta oldum ama değdi sdfkhdfdf

Yükselbyanik
Yani izmir in yüksek kesimlerine yağmış ama ben bucadayım pazartesi sabah biraz attı ama tutmadı

Yükselbyanik
İnşallah bitirir ve direk atanırsın

şule
bu 3 yazışım oluyor kusura bakma sitedeki aksaklıkdan geç geliyor herhalde burdan instana bakınca fark ettim biz lise 1 de aynı sınıfta okumuşuz

şule
ben biraz daha kafama estiğinde başka ülkeleri gezebileceğim bir iş istiyorum ( bu arada buraya yazdığım yorumlar ulaşmıyor herhalde sistemde sıkıntı var gibi)

şule
Yüksel inanmıyorum biz lise 1 aynı sınıfta okumuştuk şimdi burdan instana bakınca fark ettim

Yükselbyanik
instana baktım aynen ne günlerdi ya son sınıfı managat'ta okuyamadım izmir'e taşındık ve sen gel şansa bak milyonda kaç ihtimal gdhjkflg

Nigarrrr
her gun ayni.hayat pek gitmiyo biz itiyoruz.universite okuyoruz,okuyormuyuz gercekten o bile muammma

Yükselbyanik
ittiremediğin yerde el atarım fdjghdgldhg hiç sorma ya her gün aynı artık günleri karıştırmaya başladım sen düşün sjsjsj

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ranaa!!
yaa nasıl olsun b0k gibi gidiyo işte şaka maka gerçekten bi insan hergün en az 1 saat ağlar mı ya durmadan 1 saat neyse tek iyi yanı sanal arkadaşlarımala konuşmak
Yükselbyanik
Ya kardeşim maf etti bizi bu illet ya psikolojimizi bozdu
Yükselbyanik
Ya kardeşim maf etti bizi bu illet ya psikolojimizi bozdu