Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

her bölüme 10 tane yorum atanlar

21 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Alaaddin

Alaaddin

21. Seviye

Cidden artık baydılar her bölüme 10 tane yorum atıyorlar hadi onu geçtim dizinin ana sayfasına birisi beğenmeyince onu topa tutanlar var cidden bunu yapmaktan vaz geçin artık 1 bölüm izlersin eleştirirsin ya da bu sahne çok iyiydi deyip geçersin niye durdurup yorum yapıyorsun ve o spoiler tuşuna bas adam oraya koymuş kullan sen bunu diye bas şu tuşa

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
4 yıl önce

dizinin ana sayfasına spoiler şekilde yorum atılmamalı ama dizinin yorumunda olabilir bundan dolayı ben bakmıyorum sizde bakmayın

17 yıl ban za
17 yıl ban za
4 yıl önce

bu tartışmayı istemsiz üsütme aIındım çünkü ben fazla yorum atıyorum ĞPKVÖĞŞERİVMLE ama diziyi durdurup atmıyorum ve gerçekten öyle yapan kişiIeri de anlamıyorum dizi bittikten sonra akIımda kalan sahneleri eIeştiriyorum sahneler bağımsız olduğu için de tek bir yorum olarak atmayı sevmiyorum açıkçası hiç diziyIe aIakasız boş bi yorum attığımı da hatırlamıyorum ayrıca ben her ne kadar böIümü izIemeden yorumIarı okumasam da okuyanlar oluyo ve O SPOİLER TUŞUNU KULLANMAYAN KİŞİLERİN GÕDŬNE MONTELEME İSTEĞİMİ BASTIRMAYA ÇALIŞIYORUM bide keyfi ve kayhası spoiIer işaretIemek istemeyenIer var şuan kŭfretmek istemiyorum banım yeni kalktı ama içimden geçen küfŭrIerin bir kısmını da olsa biIebileceğinizi umuyorum her neyse her ne kadar bu yorumum gereksiz oIsa da dediğim gibi fazla yorum attığım için istemsiz üstüme alındım bu tartışmayı çok takmayın siz beni

dizicoliik
dizicoliik
4 yıl önce

diziyi izledikten sonra degil dizi esnasında anlık görüşlerini bildiren tiplerdir (degerlendirme yorumlarinı ayri tutuyorum ) .engelliyorum yine de görünüyorlar . bir çaresi yok mu kurtulmanın

JonasKahnwald
JonasKahnwald
4 yıl önce

İleri Görüşlülük mü Yoksa

@sudekr
4 yıl önce

ay bi kız var aq kızı her izlediğim dizide çıkıyor karşıma keşke 10 yorum atsa 15-20 yorum atıyor boş boş yorumlar bir de kafayı yiyorum hiç tanımadığın birinden ne kadar nefret edilirse o kadar ediyorum çocuk olduğu belli aslında sırf bölüm atlamak için yorum yapıyor hadi bir de bölüm atlayınca bir şeyler değişse herşey aynı

tugba
tugba
4 yıl önce

spoiler kısmında haklısın fakat herkes istediği kadar yorum atabilir site engel koymamış sonuçta ben 10 tane yorum atmam ama çok beğendiğim bir dizi ya da filme o anki mutluluktan 3 4 tane yorum atmışlığım olur. şimdiye kadar saçma pek yorum göremedim aksine ben okurken çok keyif alıyorum tabii spoiler yemediğim sürece.

dolltears
dolltears
4 yıl önce

bu bazen benim, çok sevdiğim şeylere üç yorum attığım olmuştu. ama normalde öncekini silip tekrar yazarım, bazense dediğim gibi heyecanla hem yazıp hem de devam etmeye çalışırken öyle oluyor. açıkçası bunun rahatsız edici olduğunu düşünmemiştim, dikkat edeceğim ❤️

edaişte:)
edaişte:)
4 yıl önce

dizi yükselsin diye boş boş yorum atanlar -bunu TW de çok yapıyorlar- , sürekli gt yapın bende yapıcam diyen @ptallar , bölüm hakkında spoi verip spoi tuşuna basmayanlar veya çok ilerdeki bir bölümün spoisini veren beyins!zler - bölüm altına başka bir bölümün spoisini yazmak ne amk orada BÖLÜM hakkında spoi içeriyorsa basın diyorlar ben bazen bölümü izleyip bakıyorum sonra spoi yiyorum-

Amy Santiago
Amy Santiago
4 yıl önce

Nasıl bir işleve sahip olduğunu henüz çözemediğim seviye artırmak için yapılan hareketler olarak görüyorum. Ayrıca bölüm değil sezon ya da tüm dizi hakkında yorum yapıp sonra da kendilerini savunmak adına spoiler tuşuna basan bir kitle de var. Açıkçası benim en sinir olduğum grup budur.

alarkokombigercekkombi...
alarkokombigercekkombi...
4 yıl önce

ya acikcasi ben de bazen kendimi kaptirip bazen bir bolume 4-5 yorum atabiliyorum ama bunun rahatsiz edici olucagini dusunmemistim bu kadar rahatsiz edici bir seyse tabi ki dikkat ederim rahatsiz ettigim olduysa da ozur dilerim. Her neyse su en ufak elestiriyi lincleyip sacma sapan seyler yazanlar, gt yapilir yazanlar, yorum atmak icin tartisma konusu acanlar, ileriki yerlerden spoiler verenler ya da spouler verip spoiler tusuna basmayanlara ben de sinir oluyorum bu platformda sadece kendileri yok o yuzden herkes saygi cercevesini asmamali bence.

hatıra srrea
hatıra srrea
4 yıl önce

Evet ben de birkaç yorum yapıyorum bazen ama bence kastettiği o değil, bazıları sanki birlikte izliyormuşçasına o anki tepkilerini yazıyorlar ve bunu her beş dkda bir yapıyorlar. Bazı bölümler için tek yorum yetmiyor ama arka arkaya her dk yorum atıp 12 tane atıyorlar kötü olan o bence ondan bahsediyor ve yorumları da bölümle alakalı genel bir yorum olmuyor yani... Anlatabilmişimdir inş sdfgbshgfhsgr

lizge
lizge
4 yıl önce

keskinlike haklisin ama 10 yorum atma konusunda sana pek katilmiyorum yani evet bende bir bolume bazen 2 bazen 10 yorum atiyorum hosuma gidiyor en azindan ileriki bolumler icin spoiler falan vermiyorum bazilari gibi arada minicik bolum hakkinda spoi iceren yorumlarim oluyor ama zaten spoi almak istemeyen yorumu bolum bitince okuyup begeniyor

lizge
lizge
4 yıl önce

Onun disinda sitede elestiri yapilinca linclemek gibi cocukca seyler yapanlar gercekten batdi

lizge
lizge
4 yıl önce

Baydı*

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Keşke engellendiğinizde yorumlarınız da yok olsa sizinle beraber. Bir de 10 sayısına katılmıyormuş hanım efendi meh ardı ardına atılan 3 ten fazlası tamamen görüntü kirliliği. Keşke spoiler versen ama 10 yorum atarak görüntü kirliliği yaratmasan.

lizge
lizge
4 yıl önce

Arka arkaya attigim okadar yoruma hic dislike gelmeyip hatri sayilir derecede like geliyorsa bende senin deyiminle goruntu kirliligi dusuncesini benimseyen pek bir kisi olmadigini dusunurum ustelik spoiler verenlere okadar saydiriliyorken 10 yorum atanlardan rahatsiz olunduguda ilk kez burda yazildi her neyse senin görüsün

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Senin açından sen de haklısın Ms.Onyorum neyse ki ikimizin de izledikleri ortak 3-5 diziyi senden önce izlemişim yoksa like degil de dislike bombardımanı görürdün

wednesday
wednesday
4 yıl önce

Ya o kadar haklısın ki.Bunun nedeni sitenin gittikce yaş ortalamasının düşmesi.Bir de o kadar çirkefler ki katılmadığımı söylediğimde "SeN dAha çOk bilİyon" diyorlar(evet yazı stili aynen öyle)Sinir bozucu olmaya başladı.

Rick Sanchez (D716)
Rick Sanchez (D716)
4 yıl önce

Bu arada alakasız ama Sailor Moon geldi siteye. Eskiden pp'de "Sailor Neptune" vardı, o yüzden dedim .d

wednesday
wednesday
4 yıl önce

Yaa dhwispcmh teşekkürler

Drexells
Drexells
4 yıl önce

Değişik bir kafa yapısı. Platform güzel inşaa edilmiş izle,begen,öner tartış vs vs ama bunlar gibiler yüzünden esas dizi hakkında fikir beyan edecekler edemiyor yada yazılan güzel cümleler altlarda kalıyor

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık