İlk okudugunuzda baslıgı alakasız bulabilirsiniz.Fakat eskiden tv de
çıkan bir japon dizisinde her gün noodle yiyorlardı ve bu benim dikkatimi çekti.Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Luii
Yorumlar (34)

maryjane(uyuşturucu olmay
hala öğrenci hayatı yaşayan biri olarak: yenmez. gece kolay diye onu yiyorduk çalışırken ama mideyi deliyor çok sık yedikçe su bile mide bulantısı yapmaya başlıyor ilk 1-2 haftadan sonra

✨medine✨
Hergün yenir ama birden fazla yenmez. Ben çok seviyorum hergün yemiyorum hafatada 2-3 kere falan yiyorum ama bir paket yetmiyo eğer açsam 2 paket yerim

ranaa!!
keşke ama alerjim var hergün yiyemiyorum

♨ ŞEYTAN ♨
İg ye bak senin yüzünden herkesin hesabına ailesine yazıyorum .... hesabı ver kurtul .... selam verdiğin herkese salça olacak kızım ig den hepsinin arkadaşlarına ailelerine yazıcam ..... tüm bu olanların sorumlusu sensin .....

bilemedim ki
Noodle'ın suyunu içmeye başladığım için kardeşlerim benim de artık kervana katıldığımı söylemişlerdi, kaşıkla içtiğimi öğrenince sen daha olmamışsın dediler.. kervana giremeden atılmış oldum hshgdgj

Luii
ben noodle yapınca suyunu süzüyorum özelliği sulu yenmesi olsa bile asla sulu yiyemem

Betel
Üniversite yıllarımın iğrenç yemeği ucuz,pratik diye alıyorduk işte midemiz yanıyordu sonrasında tabii vay bee ne günlerdi

@Defne
Bence yenir.Hele de o marketlerden aldığın hazır paketteki noodlelar çok güzel oluyor ve bağımlılık yapıyor.Açıkcası ben çok seviyorum.Hele birde içindeki o motor yağı... Iııııımmmmm.Canım çekti gydgcydgcyeytfytftyufyeyfyu.

Luii
arkadasım o içinden cıkan yağı kullandğım için midesiz demişti ama gercekten cok guzel

morgana le fay
bazen sabah kalktığımda ne yiyeceğimi bilmiyorum ve en kolay şey de noodle oluyor. Fakat bu bir süre sonra bağımlılık yapıyor. Şu anda o bağımlılığı bıraktım ama hala markette elim bir uzanmıyor değil klerjgtkesplgklgrkpleklerwp

DR.HANNIBAL LECTER
Ya şaka bi yana asya ülkelerinde çok tüketiliyor ucuz yollu karın doyurma itemi. Ha gidip bir Kore restorantında falan yerseniz çok güzel bir yemek yada evde sosunu siz hazırlarsanız tadı çok güzel oluyor. İnternette de tarifleri var. Paketten çıkan 3dk hazır olan noodle'ları bi türlü sevemedim. Öğrencilik dolayısıyla arada tüketmişliğim var ama iki elin parmaklarını geçmez. Onu tüketmektense ya noodle'ın sosunu kendim hazırlıyorum yada makarna yapıp değişik değişik soslar denemek daha hoşuma gidiyor. Ben 2 gün üst üste makarna yemeyi bile midem kaldırmıyor malesef hergün noodle yiyemem...

Nigarrrr
mecbur kalinirsa yenebilir her gun her gun,mesela ogrencilikde,baska secenek yoktur ve karnini doyurmak icin her gyn her gun yemeye mecbursundur.ki bir yerden sonra igrenebilirsin,ama Kore,Japon medeniyyetinde ve ogle dogub buyumusler yani her gun her gun yemek onlar icin igrenc gelmeye bilir
@saroel
Ankara'ya arkadaşlarımı ziyarete gitmiştim. 4 kişi 1 dairede kalıyorlardı ve daireleri de pek fena değildi

şule
asyadaki bir çok ülkede ekmek tüketimi çok az ve ekmek bir tür tatlı olarak görüldüğünden dolayı pirinç , noodle, ramen türü tüketildiği için gayet doğal olarak görüyorum
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Nisanur Muslera
yenir yenmesine de kısır yapio diyolar