Dostlarım bildiğiniz 20-25(max 30) dakikalık film ve diziler varmı?
Varsa bu başlık altına herkes kendi favorilerini atsın,biriktirip koleksiyon açalım :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

c4nZ
Yorumlar (35)

bellarkethe100
brooklyn nine nine (sezonu çok ama bölümleri kısa ve çok güzel himym veya friends de izleyebilrsin ama bence izleme yani gülme efekti sevmiyorsan himym'nin ilk bölümüne başladım hemen bıraktım komik olmayan yarlerde gülme efekti var ve iğrenç ama brooklyn nine nine da gülme efekti yok ve gerçekten çook komik

Itachi ama Hentaici
Blue 16! Blue 16! Blue Mountain State. İzlediğiniz sitcomları 10'a katlar. İzleyin ne demek istediğimi anlıyacaksınız.

@mialisa1a
When They See Us var 4 bölüm siyahilerin -ki bu sözcüğün çok gereksiz olduğunu düşünüyorum- amerika da işlemedikleri bir suçla yargılanıyorlar dizi amerikadaki ırkçılığa çok güzelbir bakış açısı kazandırmış #BlackLivesMatter #JusticeForGeorgeFloyd

@aasil
Bodyguard. 6 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam ve kesinlikle izlemeniz gereken bir dizi

Sybil Crawley
the good place, brooklyn nine-nine, alxa & katie, the big show show, greehouse academy, the a list
@iirmak
the good place harika bir dizi hala devam ediyor şu an 4. sezonda ve ben1 günde 2 sezon bitirdim ama dizi çok eğelenceli

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
giz'
the end of the fucking wold