Merhaba;
Son zamanlar da site de sıklıkla başıma gelen bu konuyu paylaşmak istedim, ''Hız Limitini Aştınız, Lütfen Bekleyin'' bin yıl evvel bir diziye yapmış olduğum yorum, yada yakın zamanlar da yapmış olduğum yorumlarıma bir türlü ulaşamıyorum :) ..
Örneğin; Falanca yorumunuzu beğendi, Filanca yorumunuza cevap verdi bildirimi alıyorum lakin bir türlü yoruma ulaşamıyorum, bir dizi yada bir bölüm altın da çok fazla yorum yazıldıysa kendi yorumlarımızı bulup ulaşmak imkansız hale geliyor :D sadece yaşayan ben değilimdir diyerek ve de ümit ederek sizlerle paylaşmak istedim var mı benden başka bu sorunla karşılaşan dizidaşlarım gelin toplaşalım çözüm arayalım :D :D :p
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Sevinc1903
20. Seviye
Yorumlar (9)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.

Coray`
4 yıl önce
Bende de işlem limitini aştınız lütfen bekleyin diyor ama yok geçmiş yorumlara bakamıyorum

Sevinc1903
4 yıl önce
Evet Maalesef Geçmiş yorumlara ulaşılamıyor bir dizi yada bölümün altında ne kadar fazla yorum varsa yoruma ulaşmak da o kadar imkansız oluyor.

Tibetlee
4 yıl önce
İşlem limitini aştınız diyor bende.

Sevinc1903
4 yıl önce
Şimdi bir başka dizi yorumlarında denedim bana da işlem limiti dedi sonra bir daha denedim hız limiti diyo şimdi de :O

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@khalilavaff
evet aynısı benim başımada geldi kendi yazdığım yorumu görmek istiyorum ama bulamıyorum bence buna bir çözüm bulunmalı