Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

hız limitini aştınız...???

9 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Sevinc1903

Sevinc1903

20. Seviye

Merhaba;
Son zamanlar da site de sıklıkla başıma gelen bu konuyu paylaşmak istedim, ''Hız Limitini Aştınız, Lütfen Bekleyin'' bin yıl evvel bir diziye yapmış olduğum yorum, yada yakın zamanlar da yapmış olduğum yorumlarıma bir türlü ulaşamıyorum :) ..
Örneğin; Falanca yorumunuzu beğendi, Filanca yorumunuza cevap verdi bildirimi alıyorum lakin bir türlü yoruma ulaşamıyorum, bir dizi yada bir bölüm altın da çok fazla yorum yazıldıysa kendi yorumlarımızı bulup ulaşmak imkansız hale geliyor :D sadece yaşayan ben değilimdir diyerek ve de ümit ederek sizlerle paylaşmak istedim var mı benden başka bu sorunla karşılaşan dizidaşlarım gelin toplaşalım çözüm arayalım :D :D :p

@khalilavaff
4 yıl önce

evet aynısı benim başımada geldi kendi yazdığım yorumu görmek istiyorum ama bulamıyorum bence buna bir çözüm bulunmalı

Ozan Saral
Ozan Saral
4 yıl önce

Çok hızlı gitmemen lazım

Coray`
Coray`
4 yıl önce

Bende de işlem limitini aştınız lütfen bekleyin diyor ama yok geçmiş yorumlara bakamıyorum

Sevinc1903
Sevinc1903
4 yıl önce

Evet Maalesef Geçmiş yorumlara ulaşılamıyor bir dizi yada bölümün altında ne kadar fazla yorum varsa yoruma ulaşmak da o kadar imkansız oluyor.

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

hızı düşürmeniz lazım

Sevinc1903
Sevinc1903
4 yıl önce

Hız düşürmek derken sayfa yenilemeden mi bahsediyorsunuz ? :S

Tibetlee
Tibetlee
4 yıl önce

İşlem limitini aştınız diyor bende.

Sevinc1903
Sevinc1903
4 yıl önce

Şimdi bir başka dizi yorumlarında denedim bana da işlem limiti dedi sonra bir daha denedim hız limiti diyo şimdi de :O

Tibetlee
Tibetlee
4 yıl önce

Galiba tek sefer yapabiliyoruz.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık