Bnimki Lost
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
Yorumlar (622)

@premsess
DEXTER . DEXTER MORGAN'I ÇOK SEVİYORUM BİR PSİKOPAT DİZİSİ VE DÜNYADA BENİM GİBİ İNSANLARIN OLMASI HOŞUMA GİDİYOR .NORMAL İNSANLARDANSA TANI KONUMUŞ PSİKOPAT OLMAYI YEĞLERİM SİZ O SALAK DUYGULARLA NASIL YAŞIYORSUNUZ ANLAMIYORUM YOLDA KÖPEK ÖLÜDÜĞÜNDE AĞLIYORSUNUZ BENİM Bİ GRAM UMURUMDA OLMUYOR ... AMA DEXTER İZLEYİN ÇOK GÜZEL KAN SEVİYORSANIZ BENİM GİBİ KESİNLİKLE İZLEYİN POLİSİYE TARZI AMA HARİKA )

@nisatheother
american horror story. ilk izlediğim yabancı dizi bölümü hatırladığım kadarıyla ahs nin birinci sezonundandı. hala bitirmedim diziyi lol. ilk tamamını bitirdiğimde teen wolf.

@nisatheother
lost u ablamlar yanımda izliyolardı sayılırsa ilk o aslında şimdi fark ettim düşünürken :)

@judgecrome
Prison break ti arkadaş tavsiyesiyle başlamıştım 2 arkadaş biri got izle biri prison izle diyordu prison daha çekici gelip başlamıştım ve iyikide başlamışım tabi o zamanlar 3 sezon mu 4 sezon mu ne vardı daha bitmemişti dizi keşke 6.sezon gelse

YİNE BAN YEDİM GTNÜZÜ SKM
the flash.. tabi hiç hatırlamıyorum ben izlerken daha 3. sezonu bile tam çıkmamıştı küçüktüm bilmiyodum da pek öylece bıraktım LŞERKÖVPĞKEŞRDÖKŞLEVFK tekrar başlamayı düşünüorm ama ne zaman bilmem

@phoinx
spider-man in bir animasyonu vardı netfilix te o sanırım hatta içinde nova felan da vardı çok iyidi

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
zeynp
Stranger Things
reagan
güzelmiiş