benim ilk izlediğim dizi the 100 film olarak hatırlamıyorum ama en etkilendiğim film FORREST GUMP'tı sizin ilkleriniz ve etkilendiğiniz dizi-filminiz ne ????
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Yükselbyanik
Yorumlar (78)

Liov
benim ilk stranger things galiba o zamanlar çok seviyordum onu bcöwegcr gerçi hala seviyorum

Yükselbyanik
Vakit yok ya üni sınavına hazırlanış falan bide teen Wolf izliyorum son szon kaldı onu bitirince belki başlarım

ebruu
dizi merlin ve aşık oldum aşırı iyii

ebruu
Gerçekten aşırrı güzel sürükleyen bi dizi çok az bi zaman da bitirdim çübkü başından kalkamıyosun çok tavsiye ederim

Yükselbyanik
Ebruu baya hoşuma gitti ama yazın izlemeye başlayacağım üni sınavına hazırlanıyorum ben onu izlemeye başlarsam bitirmeden başından kalkmam jfmfkf

@mexico
Ah şu La Casa De Papel
@azbay
La casa de papeli sevdiysen Prison Break diye bir dizide var belki biliyorsundur onuda izlemelisin muhteşemdi.
@mexico
Evet prison break ı biliyorum.Bir ara izleyecektim kısmet olmadı.Yine de önrein için teşekkürler.

Yükselbyanik
Prison break'e bende bi başlayamadım vakit olmadı diğer diziler daha cazip geldi ama izleyeceğim

Yağmur Irem Yıldırım
benim ilk izleedigim flim deatpool du ilk izledigim dizi de stranger things ti ve ikiside mukemmel ler

@mrscamander
benim ilk izlediğim film tam hatırlamıyorum ama alacakaranlktı sanırım ilk dizim ise merlin

lavitaebella
ilk dizim sherlock. etkilenmiştim de bayaaa ama en etkilendiğim film la vita e bella nickname den de anlaşılıyodur zaten çok güzel film öneririm herkese.

Slim_Shady
İlk izlediğim dizi Teen Wolftu. 1. sezonu televizyonda yayınlanmıştı. Gayet de beğenmiştim. Sonra 7- 8 yıl sonra gerisini izledim. İlk izlediğim film büyük ihtimal Kemal Sunal filmiydi. En etkilendiğim film de V For Vendettaydı( green mile ve matrix de var).

Slim_Shady
En kısa haliyle sisteme başkaldırış. Bazı sahneler saçma gelebilir. Yine de çok iyi bir filmdi.

bilemedim ki
ilk izlediğim dizi Nikita'ydı baya waaouw falan oluyordum izlerden sonra yarım bıraktım vefasız gibi shgfd hala aklıma geliyor arada

bilemedim ki
fbı ajanlı koşturmalı heyecanlı bir şeydi valla baya sürükleyiciydi niye bıraktım bilmiyorum :(

Okyanusta Boğulan Balık
Ailem çok fazla film izlediği için hatırlamıyorum ama sanırım 5 yaşındayken Harry Potter izlemiştim. Dizi hakkında hiöbir fikrim yok TV dizileri dahilse bulmam imkansız ama internetten izlediğim ilk dizi sanırım Skam

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Nigarrrr
Charlienin cikolata fabrikasi .sahaneydii
Yükselbyanik
Aynen izledim baya güzeldi
Nigarrrr
guzel biraz hafif kalir.efffsssaaanneee :)
Yükselbyanik
Jsjsjsj aynen efsane dmkdmdm