Ya birini takip edicem çıkartıcam veya yorum yazıyorum okadar işlem limitini aştınız diyor beklemekk çok sıkıcı çok yavaş ilerliyor böyle doya doya yorum filan yapamıyorum çok rahatsız edici değilmii
:((((((((((
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

luciferr:)
Yorumlar (30)

vi3nn3
Evt ya çok kötü. O kadar şey yazıyorum o da boşa çıkıyor. Bi şey de var, arkadaşlar kendi kendinize takip atın,size"şizofrenmisin,kendi kendine takip atıyon" yazılacak

Yusuff
Kesinlikle öyle limit olayı yönetenler için mantıklı ama biz kullananlar için kötü bir durum

Nil Tetik
Gerçekten sitedeki en rahatsız edici şeylerden biri, 3-4 yorum yazıyorum hemen limiti aştınız diyor bir de uzun yorum yazınca kontrol falan demesi çok sinir bozucu

Pinarses
evet çok sinir bozucu bi keresinde uzun bi yorum yapmıştım yorumumu kabul etmedi o kadar sinirlenmiştim ki anlatamam tam da o sıra tartışmanın içindeydim

DR.HANNIBAL LECTER
eskisi kadar yorum atmadığımdan benim için problem olmaktan çıktı : /

luciferr:)
bende can sıkıntısından geldim dolanıyordumdaa habire işlem limiti diyor sıkıldım valla

DR.HANNIBAL LECTER
beni arada sinir eden nadiren yorum atıyorum o da kontrole düşüyor yahu

theyorumcu
adminler siteyi düzenlemeyi bıraktığı için ne işlem limiti kalkacak ne de birlikte modu açılacak maalesef...

morgana le fay
hayatımda gördüğüm en sinir bozucu şey. bu olay yüzünden 2 senemin eksildiğine çok eminim

grael
Sadece dizi yüklemekle mükellef kımıl zararlısı admin beylerin hiçbir zaman ilgilenmeyeceği bir husus olarak kalacak bu konu.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
yeni hesap madebybasaq
evet ya