Bu dizi veya filmi izlemeden ölseymişim çok şey kaybedermişim dediğiniz dizi veya filmleri merak ediyorum. Aklına ilk gelenleri yaz. :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

iyiki izlemişim dediğiniz dizi veya film nedir ?

@melike98
Yorumlar (185)

efsan'
Riverdale, Stranger Things, Teen Wolf, The100, Deadly Class, Tepedeki Ev, Bly Malikanesi, Umbrella Academy, Elite, Merlin en sevdiğim diziler. Harry Potter, Fantastik Canavarlar, Labirent serileri ise en sevdiğim filmler.

dizidelisieycem
Stranger things , Rivardale , teen wolf iyiki izlediğim diziler . Harry potter ,alacakaranlık ,uyumsuz , malefiz , labirent en sevdiğim filmler

kessesinibe
bana bi dizi önerin içinde büyü olsun ne bilem sihir olsun cadı olsun peri olsun teşekkürler şimdiden

Irenedlrsh
Miss gibi gerilim filmleri var, adam gibi aksiyonlar... Farklı bişey istersen dramlar... İzlemezsen küser korkunç olanlar... Sen burda kalkmış sihirli büyülü bebe filmi şstiyon

kessesinibe
kanka sen hiç merak etme ben aksiyon dram fantsastik gerilim aklına gelen tüm film türlerini tükettim yeni bi şeyler arıyorum ne boş adamsın kimseden yorumlama yapmasını istemedim öneri istedim

mdou011fan
Esaretin Bedeli , the vampire diares , Origins, 3 İdiot , Blacklist, Sherlock Holmes (dizisi). daha çok var ama bunlare gerçekten üst numaradalar . Ancakk ölseymişim çok şey kaybedermişim cinsinden değil

Apocalypce2
Endeavuor - Penny Dreadful - 12 Monkeys - Vikings - The Night Manager - Ray Donovan - Marco Polo - Humans - Roots - The Strain -Colony - Line of Duty -Your Honor - Mad Man -Deputy -Roman Empire -Stateless -Amazing Stories - Hunters 2020 -For Life -The Dead Lands -Vienna Blood -Living wiht Yourself - Stumptown -The Mantalist -Lamb of God -Good Omens -İnto the Badlands -Empire -Revolution -Nikita -Origin -Outlander -Timeless -Six -

mirelmiyy♥
la casa de papel, american horror story, find me in paris, i am not okay with this

yikik alex
kardesler allah rizasi icin bana bi üj bej yedi dokuz dizi önerin

@sevimlikaktus
Orphan Black, Better Call Saul, The Wheel Of Time, Biohackers, The Queen's Gambit, The Mentalist, Merlin

@sevimlikaktus
How To Get Away With Murder, Anne With An E :) şimdilik bunlar yeterlidir sanırım :))

İrem Holmes
Sherlock hem filmi hem dizisi hem kitapları olarak bayılıyorum hayatımın dönüm noktasıydı bile diyebileceğim bir diziydi
bethany
the secret life of bees, vivarium, awake,shang-chi (tüm marvel serisi), little miss sunshine, arınma gecesi, swallow, old, fase7, 2. best exotic marigold hotel, sea fever, the mist, the farm bunlar da filmler 3

@dubzz
dexter .oz .got.braking bad.band of brothers.the wire.sapranos.brokliyn empire daha çok uzun gider

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Paul Atreides
Film olarak The Social Network - Free Guy - Parazit - Platform - Dune - Soul - Cars - httyd - Red Notice Diziler ise TWD - Loki - The Boys - Umbrella Academy - Stranger Things