Sizde gerçekten çok beğendiğiniz izlenmesini istediğiniz dizi varsa yazın.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

KAPTAN BLACK
Yorumlar (27)

zepdiago
İzlemek istersen inside no 9 çok iyi dizidir. her bölümü farklı bir gizemle ve farklı karakterlerle karşılaşıyoruz ve çok iyi mizah yapılıyor dizide.

KAPTAN BLACK
SPOİLER YOKTUR YANLIŞIKLA BASTIM

Sütlü_Kahve
Dizi arıyorsan sayfamda oraya çok beğenilen dizleri özenle seçip koyuyorum. Umarım güzel bir dizi bulabilirsin

KAPTAN BLACK
DEXTER henüz ilk 3 sezonu izlediğim bir dizi ama efsane bir dizi kesinlikle kana fobisi olmayan herkes izlemeli ilk 3 sezonu izlediğim için henüz sıkılmadım belki bir müddet sonra hep aynı skalada gittiği için sıkar 9.sezon ekim-eylül gibi gelecek şuanlık PUANIM 10/8,5
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

_Felina
Peaky Blinders yok mu? Profil fotoğrafın o diziye ait ama buraya almamışın.

KAPTAN BLACK
Onu yazmaz olurmuyum hiç yazdım ama denetime alındı dedi ve hala yayınlanmadı

KAPTAN BLACK
THE MANDALORİAN star wars evreninde geçen bir dizidir evrendeki yoda ve mandalorian arasındaki bağı ve yaşadıkları olayları anlatmaktadır. PUANIM 10/8

KAPTAN BLACK
BAND OF BROTHERS mini dizidir savaş dizisidir her bölümde farklı cepheye giden ekip son iki bölümde sizi hem duygulandırıp hem rahatlatan bir dizidir. PUANIM 10/8

KAPTAN BLACK
BREAKİNG BAD herkesin duyduğu ama çoğunun izlemediği bir dizi kesinlikle izlemelisiniz konular biraz yavaş ilerlemekte olduğundan sıkılabilirsiniz ama şans verip devam edin saydırarakda olsa diziyi bitirdikten 2 ay sonra anlıyorsunuz ne kadar mükkemel bir dizi izlediğinizi. PUANIM 8,5

KAPTAN BLACK
11.22.63 çok sevdiğim bir mini dizidir zamanda geriye gidip bir suikasti engellemek istenir AMA amasını söyleyemem çünkü o zaman sonunu söylemiş olurum PUANIM 10/8

KAPTAN BLACK
LA CASA DE PAPEL bunu bilmeyende ne biliyim yani soygun dizisidir 5.sezonu bu sene gelecektir ve son sezonudur PUANIM 10/8

KAPTAN BLACK
Aslında ilk 2 sezon dokuzu hak eden ama devam ettiğinden dolayı biraz sıkıldığım için 8 puan verdim

KAPTAN BLACK
RİCK AND MORY argosu bol aile ile izlenmez ama izlenebilecek en iyi animasyon dizisidir bana göre her bölüm farklı konu işlemektedir bilim adamı ve onun torununun maceralarını anlatmaktadır yakın zamanda 5.sezonu gelecektir. PUANIM 10/9

KAPTAN BLACK
PEAKY BLİENDERS kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi savaş sonrası ingilteredeki çeteleşmelerden biri olan çetenin zenginleşmesi ve büyümesi yolundaki hikayelerle akıp giden bir dizi son sezon olan 6.sezonu bu sene çıkması bekleniyor ve sonrasında hir sinema filmi gelecektir PUANIM 10/8

KAPTAN BLACK
NARCOS ilk 2 sezonunu izlediğim belgesel tadında müthiş bir dizi 3.sezonu izlememe nedenim izleyince anlarsınız uyuşturucu baronu Pablo Escobar ın hikayesini anlatmaktadır PUANIM 10/8,5

KAPTAN BLACK
THE WALKİNG DEAD dizi henüz devam etmektedir 11.sezondadır. ilk 8 sezonu muazzam ondan sonrası biraz cıvımaya başlıyor. PUANIM 10/8,5

KAPTAN BLACK
CHERNOBYL dizi 5 bölümlük mini dizidir.Nükleer santrali patlaması sonucu oluşan felaketden bahsetmektedir PUANIM 10/9
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Naz<3
b99 ilk 2 sezon sıkıcı gelebilir karakterlere alışmak biraz uzun sürüyor ama çok iyi dizi bence