HAYDİ CEVAPLARI GÖRELİM
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

secret
Yorumlar (29)

@magnusacrux
riverdale, smh insanlar yere goge sigdiramiyorlar. bence vasat alti bir dizi.

ginny
Chilling Adventures of Sabrina herkes çok beğendi ama sanırım benim için hiç iyi değil.

..
black mirror pek sevdiğim söylenemez ama herkes sevmiş olabilir fakat bir kaç bölümü güzeldi ve her bölümde farklı bir konu var o yüzden aralarında bir bağ bulamadım ben tavsiye etmiyorum

Senanur
Hakan muhafız. İlk Türk netflix dizisi olduğu için kötülemek istemiyorum ama sonunu zor getirdim.

Abdullah Özer
Riverdale abi herkes övüyor bide. Nesini seviyolar anlamıyorum aşırı sıkıcı ve karakterler çok itici

K-Albatros
The Rain. İzledim demeye utanıyorum.

murat kaostanbeslenenoğlu
O kadar kötümü ya? birinci sezonunu izlemiştim yalan olmasın biraz hoşuma gitmedi değil, ikinci sezona başlanır mı ne diyosun?

sllnod
bir bölüm izlemektense ez azından birkaç tane daha izleyip değerlendirmeni öneririm

K-Albatros
@posikopat hocam 1 bölüm değil 2.sezon çıkar çıkmaz dahil full izledim diziyi. Bana çok basit geldi konu güzel fakat yanlış karakterler, oyuncu kalitesi yok hiçbir kalite bulamadım açıkçası konusu da 2*6 itibariyle iyice sarpa sardı.

Senanur
1.sezonda konuştukları dil de sıkıyor insanı ve çok uyuzlar bende sevmemiştim başta. Ama 2.sezon daha heycanlı geçiyor önerebilirim
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@cumaali
raıny çok kötü bence