Etkisinde kaldığınız diziler varsa neler?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Judlaw
Yorumlar (92)

Eren Taşkın
madem yabancı diziye başlıyorum en iyileriyle başlayım dedim ve sherlock ve breaking bad ile başlaım

Arda
İlk defa interneten yabancı dizi izlediğimde yıl 2013 tü Vampir Günlükleri'nin kitabını görmüştüm okul kütüphanesinde kitabı bitirip devamını merak ettiğimde internette adını yazmıştım sonra The Vampire Diaries adında bir dizi görmüştüm izlemeye başlamıştım ve bitirdikten sonra The Orıgınalsı da izlemiştim ve şuanda da Legacies'i izliyorum unutulmaz bir seriydi fantastik kurgu seven herkese tavsiye ederim.

bertus
İlk defa internetten dizi izlemeye başladığımda yıl 2014'tü.
Hatırladığım kadarıyla o yıl sadece Teen Wolf ve HIMYM izlemiştim.
Yani ilk izlediğim diziler onlar ama kesin birini söyleyemiyorum.

M İ S A
İlk izlediğim dizi arkadaşımın ısrarlarıyla ergenlik dizim olmaya imza atmış olan riverdaleydi. Etkisinde kaldığım diziise how i met your mother ve the good place.

lexakomtrigeda
ilk izlediğim dizi supergirl idi ( eskiden neden saatlerimi o diziye verdiğimi bilmiyorum )

Lona
İlk izlediğim diziler teen wolf, the walking dead ve the vampire diaries en sevdiğim ve etkilendiğim diziler ise sense8 ve skam

@roft
Benimde ilk Dizilerim Teen wolf 1 sezon izledim The vampir deirs 5 sezon felan izledim Twd 7 sezana kadar geldim o zamanlar yeni bölümleri bulunmadığı için bırakmıştım ilk 3 dizimdir bunlar :d

Lona
Bende de aynı :) Yeni sezonları yoktu, başka dizilere geçtim bende. Sonradan geri dönüpte hiç bakmadım

Draculaxxx
İzlediğim ilk dizi THE VAMPIRE DIARIES... Ergenliğimin mal dizisi. Etkilendiğim dizi de sanırım o da o zamanlar ergenlik etkisinde olduğum için Once Upon a Time.

Yusuf Safa Niyaz
Küçükken ablamla The Walking Death izlerdik.İzlediğim ilk yabancı dizi de o.
Etkisinde kaldığım dizi ise Vikings.Konusu beni çok cezbetmişti,vikinglere olan ilgim artmıştı.
@baser
the 100 ılk baslarda cok fazla sarmıstı bu sıteden ızledıgım ıcın de mutluydum ve keyıfle ızlıyordum sonradan boka sardı tekrar baslamak ıstermıyım ıstemem ( son bolumlerıne baktım boka sarmıs ıyıce)

cher<3
izlediğim ilk dizi riverdale etkisinde kaldığım teen wolf veya film olacak ama bandersnatch

Can Kaçar
The100 ve Shameless Kesin öneri olarakta izlemediysen Merlin'i tavsiye edebilirim.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ebra
how i met your mother