Kaliteli korku filmi arıyorum eski yeni fark etmez ruhlu paranormal falan olsun. Bu tarz değilse belirtirseniz sevinirim.
Yabancı olması tercihimdir dizi film yada belgesel tarzı fark etmez ne önerirseniz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@alp0acar
Yorumlar (23)

iremkk
şöyle söyliyim önereceklerim korkunç olmayabilir ama kaliteli olduklarını düşünüyorum korku seansı serisi , ruhlar bölgesi serisi , annabelle serisi ve dizi olarakta the haunting of hill house , the haunting of bly manor

@alp0acar
Dediğin dizileri izledim ve bencede çok kaliteli favori dizilerimden oldular özelikle tepefeki evde kız kardeşler arabada giderkenki sahne müthişti dediğin diğer filmleride izledim güzeldiler bencede kaliteliler sadece ruhlar bölgesini izlemedim onuda tavsiyen üzerine izliyicem teşekkür ederim

iremkk
rica ederim aynı zevke sahip olmak hoşuma gitti birde korku dizisi olarak şey var çok iyi değil ama idare eder marianne

@alp0acar
marianne i duymamıştım tavsiyen üzerine bakıcam teşekkür ederim istersen izlediğimiz beğendiğimiz film dizilere göre birbirimizi haberdar edelim

@bunnyball
tavsiyen üzerine marianne izledim güzelde beğendim sadece son bölümdeki pedere saldıran şeyler çok dandik efektlerdi ama onun dışında beğendim

shewhomustnotbenamed
aslında yeni çıkan korku veya ruhlu paranormal filmler hiç iyi değil (fikrimce). çocukken izlediğim ve aklımda kalan tek film 'Insidious' du. O zamandan sonra her serisi çıktığında da merakla izlemiştim ve kesinlikle tüm serisini de izlemeyi tavsiye ederim. bir diğeri de 'The Conjuring'. Insidiousu seversen onu da seveceğine eminim. Annabelle, Saw, The purge, Wrong Turn, Goodnight Mommy, Paranormal Activity, The ring, Sinister , Hereditary (biraz psikolojik bu) de bunlara dahil. 'The final destination' da en en sevdiklerimden. Ha eğer dizi olarak izlemek istediğin varsa da ' American horror story' izleyebilirsin. Keyifli izlemelerr!

@alp0acar
Dediklerinden çoğunu izledim ve fikrine kesinlikle katılıyorum kaliteli korku filmi bulmak şu zamanda

sebo chan a tapınış
aklına gelebilcek cogu korku filmini izledim, psikolojik korkular da dahil fakat asla işte bu dediğim olmadı bende alırım öneri

@alp0acar
of evet malesef dediğin gibi eski korku filmlerinde ne korkardık ama şimdi hiç birinde o tat yok m alesef ama bu tartışmada yazılan iki dizi var the haunting korkunç değil ama güzel izlenir

✪ Cheryl Blossom ✪
Korku filmlerinin sorunları komik olmaları gülmekten izlenmiyo

@alp0acar
off offff çok dertliyim bu konuda hele bir tanesi vardı eli diye o ne biçim sondu öyle şaşıp kaldım gerçekten bvöyle bir son mu yazdınız diye
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Lucifer_Morningstar
Saw 1-2-3-4-5-6-7-8-9 , Annabelle 1-2-3 , Child's Play 1-2-3 , Bride Of Chucky , Seed Of Chucky , Curse Of Chucky , Cult Of Chucky , The Conjuring 1-2-3 , The Prodigy ( Bu müq gerçekten ) , Banana Splits , Benny Loves You , Escape Room 1-2 , Child's Play ( 2019 ) , Dead Silence , The Boy : Brahms , İT 1-2 . Hepsi gerçekten çok güzel ama aralarından en güzel seri tabi ki Saw serisi ve en sevdiğim Saw filmleri ise Saw 1 ve Saw 6 .