ölmek için 13 sebep
the 100 4. sezonu
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
@wasdf
Yorumlar (275)

Kıvırcık Patates
Şöyle dönüp ne yazmışım, neyden sıkılmışım diye bakayım dedim; You (2. sezon) ve Snowpiercer demişim... Yalan oldu arkadaşlar, belli ki yanlış zamanda başlamışım çünkü Snowpiercerı karantinadayken yalayıp yuttum
You dizisini henüz bitirmedim ancak iyi olduğuna eminim, sadece doğru ruh halini yakalayamadım diyelim ;_;

@ngg
Teen Wolf çok seviyorum ama aradaki sezonların bazıları sıkıcıydı. Bölüm Bitsin artık diyordum bazen. Hakan Muhafız 1.sezon ve 3.sezon. Birnci sezonun yarısında sıktığı için bırakmştım ve asla merak etmemiştim ama görünce tekrar izledim. Asla merak uyandırıcı bir şey yok dizi de

@Defne
"Ratched" sadece 8 bölüm vardı ve ben o 8 bölümü bir,bir buçuk ayda falan bitirdim.Aslında çok kötü değildi ama bir günde tamamını bitirebilecek kadarda içine çeken bir dizi değildi kafama ne zaman eserse o zaman izledim bir bölümü iki,üç günde falan bitirebilmiştim ama izlerken cidden sıkılmıştım.

@Defne
"Ragnarok,Deadly Class,Baby,Black Mirror" izlerken hiç bitmeyecek sandım resmen ve zaten asla tamamını bitiremedim bu dizilerin.Aralarında belki sadece "Black Mirror"a devam edebilirim o kadar ama diğerleri öldürsenizde aslaa

azra
insatiable.. abi bu diziyi yapmis olmalari bile rezalet 2 bolum dayanamadim cok da kotu dizi...

Emircan-W.BishopunBirası
breaking bad aslında bazı bölümler hariç baya iyi ve hatta en sevdiğim dizi biraz durağan ama yine de efsane

@linaleejoon
13 reason dizisini 3 sezonun ortalarında bıraktım 1.sezonu gerçekten güzeldi ama sonradan nedense sıkmaya başladı .

@karskendal
lucifer ,13 reasons ve the 100 nedense bir zaman sonra beni çok sıktı sürekli ilerleterek izlemiştim

@themoonlight
ölmek için 13 sebep. ilk sezonlar o kadar da sıkmadı ama 4. sezonda dizinin içine ettiler
@esraozsan46
bence dark çünkü olaylar çok yavaş ilerliyor uzun uzun bakışmaları oluyor ve bi müddet sonra cidden sıkıyor şimdi gelip bana algınız geniş değilse sıkılmanız normal gibi şeyler demeyin diziyi bitirdim ve gayet rahat bi şekilde anladım sadece olaylar fazla yavaş gelişiyor bence çok abartılan dizilerden birisi

Ecren Bulut
supernatural herkes bayılıyo ama ben günde 1 bölümden fazla izleyemiyorum o da yemek yerken falan çok sıkıyo

@canorucnurullah
kesinlike the witcher anasını kim hangi zamanda kimi gösteriyor ne oluyor çok saçma dizi 3.bölümde bıraktım

Peanut butter
O yüzden mi profilinde Geralt var. Ayrıca diziler listende the witcher var ve oyuncular kısmına da Henry Cavill’i eklemişsin dsfıxaskfpwğtlgoğ

@incixx
ben de 3. bölümde bırakmıştım ama sonra baştan yine başladım ve baya güzelmiş. başta kafa karıştırıcı ama izledikçe dü

@beyzarcn
Lucifer. İlk iki sezonu lucifer'ın 'ditektif' diyişi hatrına izledim, sıkıntıdan devam edemedim. Hep aynı şey hikaye dönüp duruyor.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ezes
İzlediklerim arasında The 100 son 2-3 sezon falan ve Glow son sezon