Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

23

izlerken en çok sıkıldığınız diziler

275 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
@wasdf

@wasdf

6. Seviye

ölmek için 13 sebep
the 100 4. sezonu

@ezes
3 yıl önce

İzlediklerim arasında The 100 son 2-3 sezon falan ve Glow son sezon

Arda⸸
Arda⸸
3 yıl önce

Riverdale 4 ve 5.sezon

Kıvırcık Patates
Kıvırcık Patates
3 yıl önce

Şöyle dönüp ne yazmışım, neyden sıkılmışım diye bakayım dedim; You (2. sezon) ve Snowpiercer demişim...👀 Yalan oldu arkadaşlar, belli ki yanlış zamanda başlamışım çünkü Snowpiercerı karantinadayken yalayıp yuttum 😃 You dizisini henüz bitirmedim ancak iyi olduğuna eminim, sadece doğru ruh halini yakalayamadım diyelim ;_;

silüet.
silüet.
5 yıl önce

the 100'ün ilk 3 sezondan sonrası hiç sarmamışt

Ferhat Kaya
Ferhat Kaya
5 yıl önce

Freud

mondler
mondler
5 yıl önce

after life hayatımda bu kadar yavaş ve monoton bi dizi görmedim

Adrienne
Adrienne
5 yıl önce

13 Reason Why ve Bodyguard.

@ngg
5 yıl önce

Teen Wolf çok seviyorum ama aradaki sezonların bazıları sıkıcıydı. Bölüm Bitsin artık diyordum bazen. Hakan Muhafız 1.sezon ve 3.sezon. Birnci sezonun yarısında sıktığı için bırakmştım ve asla merak etmemiştim ama görünce tekrar izledim. Asla merak uyandırıcı bir şey yok dizi de

yeliz yıldırım
yeliz yıldırım
5 yıl önce

13 reason why ve lucifer ama yine de luciferı seviyorumm

@Defne
@Defne
5 yıl önce

"Ratched" sadece 8 bölüm vardı ve ben o 8 bölümü bir,bir buçuk ayda falan bitirdim.Aslında çok kötü değildi ama bir günde tamamını bitirebilecek kadarda içine çeken bir dizi değildi kafama ne zaman eserse o zaman izledim bir bölümü iki,üç günde falan bitirebilmiştim ama izlerken cidden sıkılmıştım.

@Defne
@Defne
5 yıl önce

"Ragnarok,Deadly Class,Baby,Black Mirror" izlerken hiç bitmeyecek sandım resmen ve zaten asla tamamını bitiremedim bu dizilerin.Aralarında belki sadece "Black Mirror"a devam edebilirim o kadar ama diğerleri öldürsenizde aslaa

Timothee Chalamet
Timothee Chalamet
5 yıl önce

riverdale ve the vampire diaries

azra
azra
5 yıl önce

insatiable.. abi bu diziyi yapmis olmalari bile rezalet 2 bolum dayanamadim cok da kotu dizi...

azra
azra
5 yıl önce

the good place

Lena
Lena
5 yıl önce

Cursed ve The OA (İlk sezonunu asla bitiremiyorum, çok yavaş ilerliyor.)

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

breaking bad aslında bazı bölümler hariç baya iyi ve hatta en sevdiğim dizi biraz durağan ama yine de efsane

NİDALOSKO
NİDALOSKO
5 yıl önce

the end of fucking wold izlerken öleceğimi hissettim zaten sadece 1 sezon izledim

Ladybird
Ladybird
5 yıl önce

zaman nasil geçdi anlamadim bile 2 sezon 2 günü bitdi

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

13 Reasoms Why( 1 . sezon dışında )

@linaleejoon
5 yıl önce

13 reason dizisini 3 sezonun ortalarında bıraktım 1.sezonu gerçekten güzeldi ama sonradan nedense sıkmaya başladı .

Efnan Nisa Arslan
Efnan Nisa Arslan
5 yıl önce

the 100 ün 6. sezonu çok güzel ama sonradan sıktı 7. sezona başlamadım

@lovethis
5 yıl önce

Lucifer ve Arrow olabilir.

@karskendal
5 yıl önce

lucifer ,13 reasons ve the 100 nedense bir zaman sonra beni çok sıktı sürekli ilerleterek izlemiştim

Darth Malgus
Darth Malgus
5 yıl önce

+&

@themoonlight
@themoonlight
5 yıl önce

ölmek için 13 sebep. ilk sezonlar o kadar da sıkmadı ama 4. sezonda dizinin içine ettiler

@esraozsan46
5 yıl önce

bence dark çünkü olaylar çok yavaş ilerliyor uzun uzun bakışmaları oluyor ve bi müddet sonra cidden sıkıyor şimdi gelip bana algınız geniş değilse sıkılmanız normal gibi şeyler demeyin diziyi bitirdim ve gayet rahat bi şekilde anladım sadece olaylar fazla yavaş gelişiyor bence çok abartılan dizilerden birisi

@incixx
5 yıl önce

peaky blinders😫 çok beğenen var ama çok yavaş akıyor. sevemedim bir türlü

Ecren Bulut
Ecren Bulut
5 yıl önce

supernatural herkes bayılıyo ama ben günde 1 bölümden fazla izleyemiyorum o da yemek yerken falan çok sıkıyo

gizli
gizli
5 yıl önce

13 reasons why

aaaaaa
aaaaaa
5 yıl önce

1. sezon hariç Hakan:Muhafız

@kevser16
5 yıl önce

The 100 başta güzeldi ama sonradan sıktı

@tuby22
5 yıl önce

riverdale

@canorucnurullah
5 yıl önce

kesinlike the witcher anasını kim hangi zamanda kimi gösteriyor ne oluyor çok saçma dizi 3.bölümde bıraktım

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

O yüzden mi profilinde Geralt var. Ayrıca diziler listende the witcher var ve oyuncular kısmına da Henry Cavill’i eklemişsin dsfıxaskfpwğtlgoğ

@canorucnurullah
5 yıl önce

Arya Stark sen kesinlikle sherlock holmes'sın.tebrik ederim

@canorucnurullah
5 yıl önce

Bende teşekkür ederim

@incixx
5 yıl önce

ben de 3. bölümde bırakmıştım ama sonra baştan yine başladım ve baya güzelmiş. başta kafa karıştırıcı ama izledikçe dü

@incixx
5 yıl önce

düzeliyor. djfhk diğer yorum eksik kaldı tamamliyim dedim hfdkhjs

@beyzarcn
5 yıl önce

Lucifer. İlk iki sezonu lucifer'ın 'ditektif' diyişi hatrına izledim, sıkıntıdan devam edemedim. Hep aynı şey hikaye dönüp duruyor.

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Çok şey kaybedersin, izle bence

Adrienne
Adrienne
5 yıl önce

@Peanut butter Ne kaybeder acaba

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

aşk 101

~aysel
~aysel
5 yıl önce

aşk 101 en fazla 1 bölüm dayanabildim.

~aysel
~aysel
5 yıl önce

the rain 3. sezonunda sıktı, vis a vis 2. sezondan sonra sıktı.

mondler
mondler
5 yıl önce

bence the rain in 3. sezonu tam final gibi değildi ve çok tahmin edilebilirdi bence de ço k iyi değildi

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık