Kesinlikle izlenmesi gereken dizi/filmleri yazın
Bence sherlock kesinlikle izlenmeli
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Sgdjyejyekrjyek
Yorumlar (82)

sütperisi_eslm
five feet apart izlediğim en iyi filmdi etkisinden 1 ay çıkamadım o son sahneyi hala unutamıyorum

@bettyb
prison break, breaking bad ve black mirror film olarak da se7en ve shutter island
@racep
His Dark Materials bana aşırı güzel geldi hayatımda 1 diziyi 2 kere izlediğim hiç olmamıştır 3 kere izledim yinede ilk i kadar güzeldi benim aşırı hoşuma gitti

katherinee
the 100ü izlicektim ama sevdiğim iki karakterin gerçekte evli ama dizide arkadaş olduklarını öğrendim ve vazgeçtim

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Aerondight
Prison Break-Lost-Breaking bad-Teen wolf-The 100-Dark-Death note-Attack on Titan-Strangers things-Sex education-the end of fuck*** world-Black mirror-Sherlock Holmes türk yapımı dizi izlemek istersenizde kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusu-kuzey güney-ezel-leyla ile mecnun bunlar izleyipte beğendiklerim sizlerede izlemenizi tavsiye ettiklerim

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
sütperisi_eslm
The umbrella academy en iyi dizilerim arasında 2. ile 1. arasında gidip geliyor. fav karakterim number five