Benimki the last man on earth
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

KAPTAN BLACK
Yorumlar (126)

dolltears
deadly class en azından mini dizi olarak bitirilseydi 2. sezonda, anne with an e sürekli izlemeyi ertelediğim bir diziydi bi başladım hemen bitti

Melisa Aytekin
The Society ,Shadowhunters, Chilling Adventures of Sabrina. Bunlar iptal olanlar. En çok the society'ye üzüldüm sanırsam . Çünkü dizide daha açıklanması gereken şeyler gösterilmemişti ve iptal olması çok kötü oldu. En azından diğerleri bir sonla bitti

CokBekledim
the last man on earth ( yeraltındaki yaşamı merak ettik ama bitirdiler. ), anne with an e. (başroller evlenip çocuk yapmadan içim rahat etmiyor. sanırım devam etmesi için kampanyalar düzenlenmişti.) leyla ile mecnunda devam etsin çok istemiştim şimdi çekiliyor. kim biir belki..

welcome
Anne with an E gerçekten devam etmeli çünkü dizi yarıda kalmış gibi hissettiriyor.
@racep
The OA nın çok güzel konusu vardı aşırı beyin yakan bir diziydi ama bunlara rağmen en heyecanlı yerde sezon finali verip yeni sezonu onaylanmadı diziyi 1 günde izledim sonunda ne olacak diye bir baktım sonu yok ahhhhhhhhhhh

ATHEİST CYBORG ( MOLECULE
Swamp Thing . Eger bitmeseydi , Bu dizi ile beraber Justice League Dark Diye Yeni bir yan dizi ortaya çıkartsalardı ne harika olurdu saglam kötü bir karakter gelse çok daha iyi olurdu .

melekt
sense 8... çok iyi diziydi hevesle başlamıştım ama final yaptığını öğrenmiştim en heyecanlı yerinde keşke devam etseydi

neh
the society.....

KAPTAN BLACK
Gerçekten şaşırttı beni bu sitede bu kadar izlenmiş olunupta benim onu fark etmemem

Guerrero
Game OF Thrones...
Aq Snow bok mu öldürüyosun gül gibi kraliçeyi almışsın şehri evlenin yönetin işte.

Artzın Fedaisi
Mindhunter. Sadece bir sezon daha çekilip btk killerı konu alsa çok güzel olurdu.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@eceandcriket
anne with an e