Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

keşke izlemeseydim dediğiniz film veya dizi var mı ?

25 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
@melike98

@melike98

15. Seviye

Etkisinden çıkamadım veya finali beğenmedim dediğiniz film veya dizi var mı ? Söyleyinde hep beraber lanet okuyalım.

@bunnyball
4 yıl önce

eli diye göya korku olan bir film evet ilk başlarda iyiydi ama sona gelindiğinde o kadar saçmaydı ki yuh artık dedim bence bambaşka bir sonu olmalıydı

@tmlls
4 yıl önce

the flash son sezonlarını batırmışlar

@derekhaleeee
4 yıl önce

GOT kesinlikle son sezonu daha guzel ola bilirdi

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
4 yıl önce

breaking bad son bölüm çok daha güzel olabilirdi

süeda ♡
süeda ♡
4 yıl önce

the end of the fucking world. en pisman oldugum ve şimdiye kadar izlediğim en berbat dizi. hem kitlesi hem kendisi bok gibi ve ne zaman soylesem teotfw fan kitlesi cikip linclemeye başlıyor. aynı sekilde st ve riverdale de overrated izledigim diziler arasından. hepsinin de kitlesi genelde coluk cocuk.

Emrediyorumsana
Emrediyorumsana
4 yıl önce

bence güzel diziydi teotfw

İpek Yiğit
İpek Yiğit
4 yıl önce

the end of the fucking world çerezlik bir diziydi. üzerine pek fazla düşünülecek bir şey yoktu. çok muhteşem bir dizi değildi evet ama yine de izlenebilir bir dizi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eleştiriyi nasıl yaptığımız karşıdan gelen tepkileri farklılaştırır.

süeda ♡
süeda ♡
4 yıl önce

ee? insanlari onemsemiyorum kendi fikrimi soyluyorum. farklilistirsa da umurumda olmaz. bos diziler izlemeyi reddederdim hep ama ilk izlediigim dizilerdendi.

İpek Yiğit
İpek Yiğit
4 yıl önce

insanları önemsemiyorsan bu konuşma zaman israfıdır

süeda ♡
süeda ♡
4 yıl önce

kendim ve ailemin fikrinden baska hicbir sey onemli degil. her yorumuma dislike atacagina keske ne demek istedigime de baksan.

Emrediyorumsana
Emrediyorumsana
4 yıl önce

sick note berbattı

F.CAN
F.CAN
4 yıl önce

the human centipede, 3 filmi de izlemiştim bilenler bilir yasaklı bir filmdi ergenliğimde bu tür yasaklı filmlere merak salmıştım izlediklerim arasında en iğrenciydi diyebilirim buradan yapımcısınında yönetmenininde senaristininde oyuncusununda topunun Allah belasını versin nerede bir kırkayak veya çok ayaklı bir böcek görsem aklıma bu film geliyor zihnimden atamıyorum namussuzu 😂

@adasu01
4 yıl önce

ilk ve tek Game of Thrones sekizinci sezonnn

İpek Yiğit
İpek Yiğit
4 yıl önce

final olamadan iptal olan dizilere keşke başlamasam diyorum çünkü biliyorum ki dizinin sonunda hem yapımcıya hem de kendime sövecem

@melike98
4 yıl önce

Korku filmi izlemekten nefret eden biri olarak Teksas Katliamı filmini izlemiştim daha küçük yaşlarımda. Allah'ın belası film aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. Sanırım beni korkutan tüm o senaryonun aslında gerçekte yaşanmış olmasina dair filmin sonunda verilen bilgilerdi.

...-...
...-...
4 yıl önce

Dabbe izleyen abimin yanındaki ben bu

...-...
...-...
4 yıl önce

Öyle dediğim bi dizi veya film olmadı daha inş olmazda

@melike98
4 yıl önce

Umarım.

iremkk
iremkk
4 yıl önce

en son squid game için demiştim mal mısın aq git kızının yanına yaşa hayatını ne uzatıyon zorla kimse demedi sana bir şey yap sözde hesap sormaya gidicek mal bide bari parayı harcasan da öyle gitsen ksdks

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık