Merhaba millet herkesin vardır keşke unutup baştan izlesem dediği film ya da diziler. Bunları burada paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda da diğer kişilere tavsiye olur.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

keşke unutup tekrar izlesem dediğiniz filmler/diziler neler?

Burak Erdem
Yorumlar (35)

@safirdilal
dizi:teen wolf, the orginals film: olarak tenet valerien ve bin gezegen imparatorluğu ve hızlı ve öfkeli serisi(çaktımayın tekrar başladım)

vi3nn3
Filmlerden ben Harry Potteri unutup yeniden izlemek isterim zaten 100 kere falan tekrar tekrar izlemisimdir dün yeniden başlayıp bitirdim yani benimçin bu ne biliyim bi hobby gibi olmuş amma yani ilk Hogwartsı gördükte yaşadığım hisleri yeniden yaşamak ve karekterlere yeniden aşık olmak isterim

Burak Erdem
Harry Potter serisi bambaşka bir şey ya ben her sene 2 kez bitiririm seriyi dfdfd

NEXUX
GOT - TWD - Fırefly - Maniac / Film Blade Runner

Abdulhamit Özen
İlk başta Got gelir benim aklıma ben dizi izlemeye başlayalı 2 yıldır oluyor o yüzden geç izledim ama en sevdiğim onun dışında Merlin-Teen Wolf-Viking(İlk 4 Sezon)-The 100

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
dizi film değil ama Harry Potter kitaplarını unutup yeniden okumayı çok fazla istiyorumm

dizicoliik
himym .. sonunu izlemedim ama her şeyi biliyorum , arkadaşlarım sag olsun . keşke hepsini unutsam ve diziye ögle devam etsem

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
sütperisi_eslm
the umbrella academy