Evet işte uzun zamandır aklımda olan konu. KORE DİZİLERİ. İzlediğim klasik dizilerden biraz sıkıldım. Ve artık başka sulara yelken açmak istiyorum. Sorun şu:
Kendim için birkaç kore dizisi buldum ve dizinin kitlesinin oyuncular ve onların hayatı hakkında bayağı bilgili olduğunu farkettim. Ama ben bu konularda kesinlikle cahilim
Ne BTS dinliyorum ne de Blackpink le alakam var mq hiç bişey bilmiyom. Yani sizden isteğim bu tartışmaya çökün ne var ne yoksa öğretin bize.
Ha bi de ilk defa kore dizisi izleyecek birisi için dizi tavsiyesi istiyorum sizden. Keyifli bi tartışma olsun hadi canlar. Eminim benim gibi bu tarz dizi izlemek isteyip ortama çok yabancı olduğundan izleyemeyen çok kişi vardır bu tartışmanın bayaa iyi olcağını hissediyorum bu yüzden kclajclj.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

lavitaebella
Yorumlar (9)

bilemedim ki
ben her ay 1-2 tane kore dizisi izleyerek stres atmayı tercih ediyorum şimdi, ergenken 2 günde bitiriyordum dizileri. bende şarkılarını dinlemiyorum çoğu oyuncunun adını da bilmem hal böyle olunca diziye başlamadan önce fragmanı izliyorum başrolleri beğenirsem öyle izliyorum yani 16 saat yüzüne bakıcam dimi gözüme gönlüme hoş gelsinler benim önerilerimm crash landing on you ve weithfling fairy kim bok joo

@mrscamander
kore konusunda ustalaştığımı söyleyebilirim. Günde 2 tane kore dizisi bitiriyorum ve bts, blackpink dinliyorum. Kore dizisine yeni başlayanlar için sana birkaç öneride bulunabilirim. Benim ilk kore dizim Boys Over Flowers oldu biraz eski bir dizi ama yeni başlayanlar için gayet güzel bir dizi. The Heirs, City Hunter,Legend of the blue sea kısacası benim ilk dizilerim Lee Min Ho'nun oynadığı dizilerden oluşmaktaydı. İlk bu saydığım dizileri izleyebilirsin onun dışında yeni çıkan diziler; Love alarm, My holo love, The uncanny counter, Memories of the alhambra,School 2017,Why secretary kim, Tale of the nine tailed bu gibi dizileri de izleyebilirsin ve istersen eğer daha çok yazabilirim diziler ile ilgili bir sorun varsa cevaplayabilirim.

wednesday
Ben de pek kore dizisi izlemedim gerek önyargılardan gerekse yabancı bir tarzı olduğu için.Kill me Heal me diye bir dizi vardı çoklu kişilik bozukluğu olan bir adam ile doktor olan biraz komik bir kadının karşılaşmasını ele alıyor.Birkac bölüm izlemiş, şaşırtıcı şekilde sarmıştı.İlk defa kore dizisi izleyenler için yorucu da gelmez.Tavsiye ederim.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Aʀɪssᴀ~
Dorusunu söylemek gerekirse çok kore dizisoi izleyemem ama izleyipde sevdiyim diziler var mesela Boys over flover,moon lovers,love alarm, baska Özellikle en çok sevdiyim 2 kore dizisi var biri Hwarang kesin kesin izle biride Strong woman bu arada hwarang da Tae de rol alıyo onun için baslamıstım ama diyer aktörrlerde müqler bu kadar