En çok korkutan film sizce hangisi. Bir de korku filmi önerir misiniz ?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

SyN.Akisti
Yorumlar (19)

Zey
Biri The Nun yazmış bence izleme iğrenç
Elm Sokağında Kabus serisi, Korku Seansı, Anabell serilerini tavsiye edebilirim -oldukça klişe-
80'li yıllardan yapılma "It" güzeldi 2017'si fena değildi ama ikinci part bence daha korkunç olur
The Shinning
Adını hatırlamıyorum ama Ethan Hawke oynuyordu iki serili Oswalt soyadlı bir karakterdi onun filmi
The Exorcist de güzeldi. Hayvan Mezarlığı da beklentimin altındaydı kitapla uyumsuz geldi ama onu da izleyebilirsin. Ruhlar Bölgesi serisi de güzel o toynaklı adam fav.
Normalde aşırı korku filmi izlerim ama şuan bilindikler dışında gelmedi aklıma

Zey
@SyN.Akisti o filmi izleyeme fırsatın oldu mu bilmiyorum ama yani o karaktere ne desem bilemedim, toynaklı şeytan ve toynaklı adam arasında kalıp ikincisi seçtim en azından karakteri sevimli hissettirdi dgfdgdfh

Hasan Arıcan
herkes önereceğim filmi önermiş o yüzden gerilim tarzında dizi önereyim > The haunting of hill house

Ece Harrington Hargrove
korku seansı,annabella,it,hush(korkudan çok gerilim),ruhlar bilgesi,nefesini tut,the visit ayriyetten korku değil ama davetsizi izlemen lazım sonu ile ağzını açık bırakacak bir film

phosphene
Korkar mısın bilmem ama ben normalde de korku filmlerinde kahkaha atarım o yüzden ben korkmadım zaten çokta korkutmuyorlar şimdik hafızama bakayım beğendiklerimi söylicem : Kaçış Odası , Ruhlar Bölgesi 4 filmdi galiba , Amusement aklıma bunlar geldi bir tane daha vardı ama aklıma gelmedi ismi o çok iyiydi ama gelirse yazarım

SyN.Akisti
:D aynı şey bende de oluyor izlerken korkacağım yerlerde gülüyorum javfusgdrhsehs

phosphene
Beni de o kadar garipsiyorlar ki bir tek benim böyle olan zannediyordum değilmişim meğer jsdhfgjf

idallydia
bence the haunting of hill house dizisini izle hiç korkunç değil ama izlediğim en mantıklı en güzel ''KORKU'' dizisiydi

mükemmel
çok korktuğum bir korku filmi izlemedim ama korku filmlerinden korku seansı ve lanetli çocuğu önerebilirim (lanetli çocuk'ta korkudan çok gerilim ve gizem baskın)

Sphinx
Ruhlar bölgesi, Korku Seansı ve Rec serilerini izleyebilirsiniz. Türk korku filmleri ilginizi çeker mi bilemiyorum o yüzden örnek vermeyeceğim. Seri olmayan Kötü Ruh, Öldüren Sis, The Nun, Ayna, Sessiz Tepe ve Kuzuların Sessizliğini önerebilirim. Daha bir çok film var ama ilk aklıma gelenler bunlar. Eğer hepsini izlediyseniz daha az bilinen ama yine de etkliyeci başka filmler de önerebilirim. İyi seyirler

SyN.Akisti
önerileriniz için teşekkürler ama be daha korkunç filmler istiyorum bunlar beni pek fazla korkutmuyor.^-^
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
idallydia
YARRABBİ GİT YATAĞINDA UYU YA
SyN.Akisti
yoh knk ben almiyim. gececiyiz yhani. :P