Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

8

la casa de papel mi yoksa breaking bad mi?

23 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Demir

Demir

34. Seviye

Bence ikisi eşit gider ama birini illa seçecek olsam De Papel'i seçerim. Peki sizce hangisi.

@luanelchavo
3 yıl önce

breaking bad tabiki, la casa de papelin ilk 2 sezonunda az da olsa hatalar vardı ama 2. sezonundan sonra çok saçmaladı dizi ama breaking bad hiç çizgisini bozmadı ve izlediğim en iyi dizi imbd puanı da kanıtlıyor zaten

@nasyo
6 yıl önce

le cada emek var bi kere

Onur Doğan
Onur Doğan
6 yıl önce

Yanlış bir karşılaştırma imdb de bile 9.5 olan bir dizi braking bad genel olarak seçilir ama öznel olarak la case de papel secerim.

Masquerade
Masquerade
6 yıl önce

Bence La Casa De Papel Çok Güzeldi

@adeslarem
6 yıl önce

elma ile elma ayarında seçenek olursa memnuniyetle yorum yapmak isterim, ama ☹️

öykü
öykü
6 yıl önce

La Casa de papel güzeldi yalan yok ama Breaking Bad'in yeri ayrıdır bende her zaman.

Yasin Kiper
Yasin Kiper
6 yıl önce

Breaking Bad'i izlemek isteyip bir türlü başlayamadım.

öykü
öykü
6 yıl önce

En kısa zamanda başla derim -ilk bir iki bölümü sıkıcı gelebilir ama bu seni yanıltmasın-

kayzerus
kayzerus
6 yıl önce

breaking bad'i izlemedim nedense bu diziye karşı bir önyargım var La Casa Del Papeli sevdim ama

@crbstn
6 yıl önce

Kesinlikle Breakin Bad ımbd puanı 9.7 . On numara beş yıldız ....

Demir
Demir
6 yıl önce

9.5 değil mi

@mervekelebek
6 yıl önce

D E P A P E L

@aysenurgelmez
6 yıl önce

bencede la casa de papel

Efe Aybar
Efe Aybar
6 yıl önce

B R E A K I N G B A D

@tabikisialeyna
6 yıl önce

Anlaşılması çok zor geldi bana.

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

@tabikisialeyna aslında pek de kimya bilgisi gerektiren bir dizi değil dizinin asıl konusu dram. Diziye kendinizi verememişsinizdir. Veya hoşunuza gitmediyse başka şeyler düşünürken diziyi kaçırmış olabilirsiniz.

Atakan Kuktaş
Atakan Kuktaş
6 yıl önce

İkiside farklı kataogori dizileri ama izlemedim izlicem diyosan zaten la casa de papel 1 gününü alır breaking bad izlersin sonrasında ama breaking bad izleyince la casa de papel çöp gelicek

Sphinx
Sphinx
6 yıl önce

İki dizi arasında kıyaslama yapmak çok mantıksız, bir iki ufak benzerlik dışında tamamen ayrı dünyalar. Biri kısa diğeri daha zamana yayılmış bir dizi. La casa de papel güzel evet ama Breaking Bad 10 gömlek daha üstün benim gözümde. BB'yi durgun veya yavaş ilerliyor diye görenler var, hak veriyorum aslında. Şahsen ilk başta günümüz dizilerini izleyip ona dönsem bana da öyle gelebilir ama yine de bırakmazdım sanırım. BB herkese hitap etmeyen bir dizi gerçekten. Şunu da eklemek istiyorum son olarak; IMDB puanı çok abartı. Ona göre beklentiyi yüksek tutup, hayal kırıklığı yaşayan çok insan var

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

Yaratılış kalitesi olarak bakarsak Breaking Bad. Çekim kalitesi olarak bakarsak (ki ikisi farklı zamanların dizisi) Papel daha kaliteli. Fakat Papel basit bir dizi. BB bir başyapıt.

@ganderwa
6 yıl önce

çekim kalitesi derken dekorlardan ve sahneden vs. bahsediyorsan la casa da papel bir sürü hata yaptı

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

Çevre, ürün çeşitliliği, görüntü kalitesi vb. Dediğim gibi ikisi farklı zamanların dizisi kıyaslanamaz bence.

@adeslarem
6 yıl önce

Yaratılış kalitesi derken? :))))

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

@adeslarem senaryo fikri, kalitesi olarak düşünebilirsin...

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık