dostlar selam. hiç Marvel izlemedim. bu dünyaya giriş yapmak istiyorum. netten baktım her kafadan bi ses. bilen birisi baştan sona ne yapmam gerek anlatabilir mi? nerden başlayacağım?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Mercimek
Yorumlar (8)

none
Filmleri şu sırayla izlemen yeterli olacaktır:
Captain America: The First Avenger
Iron Man 1
Iron Man 2
The Incredible Hulk
Thor
Avengers
Iron Man 3
Thor 2
Captain America: The Winter Soldier
Guardian of the galaxy 1
Guardian of the galaxy 2
Avengers 2
Ant-Man 1
Captain America: Civil War
Black Panter
SpiderMan: Home Coming
Doctor Strange
Thor 3
Avengers 3
Ant-Man and The wasp 2
Captain Marvel
Avengers 4
SpiderMan: Far From Home

@notalardakonusur
Far From Home'dan sonra WandaVision ondan sonra da The Falcon and The Winter Soldier'i izle.

rav
dc'de çizgi roman ve sinematik evrenin farklı olduğu noktalar çok ancak marvel sanırım böyle değil. yani marvel filmlerini sırasıyla izlersen çoğu mcu fanıyla aynı bilgiye sahip olursun ama marvel'ın genel evreni ile bilgiye sahip olmak istiyorsan çizgi romanlarını da okumanı tavsiye ederim.

iremkk
öncelikle internete yazın marvel izleme sırası diye bununla ilgili görsel vs yeterince var sonrasında bende izleyemiyorum tabiki gene 4,5 tanesini izlemişimdir ama asla tamamını izlicemi düşünmüyorum

theyorumcu
Bunu merak eden bir tek benim sanıyodum. Umarım biri cevap verir de ben de faydalanmış olurum
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Nil Tetik
bence kasmaya çok gerek yok aç bir solo film ile başla yani kaç kişi planlayarak girdi ki bu evrene