Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

marvel başlayamama sorunsalı

8 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Mercimek

Mercimek

20. Seviye

dostlar selam. hiç Marvel izlemedim. bu dünyaya giriş yapmak istiyorum. netten baktım her kafadan bi ses. bilen birisi baştan sona ne yapmam gerek anlatabilir mi? nerden başlayacağım?

Nil Tetik
Nil Tetik
4 yıl önce

bence kasmaya çok gerek yok aç bir solo film ile başla yani kaç kişi planlayarak girdi ki bu evrene

none
none
4 yıl önce

Filmleri şu sırayla izlemen yeterli olacaktır:
Captain America: The First Avenger
Iron Man 1
Iron Man 2
The Incredible Hulk
Thor
Avengers
Iron Man 3
Thor 2
Captain America: The Winter Soldier
Guardian of the galaxy 1
Guardian of the galaxy 2
Avengers 2
Ant-Man 1
Captain America: Civil War
Black Panter
SpiderMan: Home Coming
Doctor Strange
Thor 3
Avengers 3
Ant-Man and The wasp 2
Captain Marvel
Avengers 4
SpiderMan: Far From Home

@notalardakonusur
4 yıl önce

Far From Home'dan sonra WandaVision ondan sonra da The Falcon and The Winter Soldier'i izle.

rav
rav
4 yıl önce

dc'de çizgi roman ve sinematik evrenin farklı olduğu noktalar çok ancak marvel sanırım böyle değil. yani marvel filmlerini sırasıyla izlersen çoğu mcu fanıyla aynı bilgiye sahip olursun ama marvel'ın genel evreni ile bilgiye sahip olmak istiyorsan çizgi romanlarını da okumanı tavsiye ederim.

iremkk
iremkk
4 yıl önce

öncelikle internete yazın marvel izleme sırası diye bununla ilgili görsel vs yeterince var sonrasında bende izleyemiyorum tabiki gene 4,5 tanesini izlemişimdir ama asla tamamını izlicemi düşünmüyorum

theyorumcu
theyorumcu
4 yıl önce

Bunu merak eden bir tek benim sanıyodum. Umarım biri cevap verir de ben de faydalanmış olurum

Mercimek
Mercimek
4 yıl önce

umarım..

Mercimek
Mercimek
3 yıl önce

geride bıraktığımız 11 ay içinde yeterince araştırma yaptım ve kronolojik olarak en iyi sırayı oluşturduğumu düşünüyorum. profilimdeki tartışmalar kısmından açtığım konuya ulaşabilirsin dost.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık