ıron man kızıyla sadece 5 sene vakit geçirebildi
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

iremnr
Yorumlar (27)

shewhomustnotbenamed
gamora, black widow, loki, iron man ve aklıma gelecek her iyi karakterin ölümüne üzüldüm aslında. ama en çok iron man'e üzülmüştüm. öldüğü andan filmin sonuna kadar ağladığımı hatırlıyorum..

iremnr
ben de diğer karakterlere üzüldüm fakat hiçbirine ıran man in ölümüne üzüldüğüm kadar üzülmedim eğer loki ölmüş olsaydı en çok ona üzülürdüm evet loki bir yandan öldü sayılır ama ölmedi de

Hmyra
hepsi ayrı yıkımdı ama ıron mam en çok ağladıklarımdan... marvel da en sevdiğim karakter nat oldu her zaman keşke ölmeseydi diyorum hep ona bir tören bile yapılmadı ve captain americanın yaşlanması ayrıca burukluktu bilmiyorum ya

iremnr
evet captain america nın yaptığıını bencilce buluyorum nat ıron man vision hepsi diğer insanlar için kendi hayatlarından vazgeçti çünkü kahramanlar bunu yapar

emrismerlin
İremcim şimdi bencilce mencilce diyosun gerçek kahramanlar hayatlarından vazgeçermiş falaann.. Kaptanıma laf ettirmem ortalığı birbirine katarım baaakk

Larim
Hepsine yıkıldım açıkçası. Iron Man, Black Widow, Loki, Yondu, Gamora, Quicksilver, Frigga. Ama en ağladığım Iron Man, Loki ve Black Widow'du

@wzeynolf1
ıron man :''( end gamei izzlediğim de öldüğüne inanamamıştım

iremnr
ben de ve captain america ya çok sinir olmuştum avengers ilk serisinde ıron man e laf atıyordu adam herkesi kurtarmak için öldü captain naptı çok üzülüyorum çook
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
emrismerlin
neettt Loki abbiii nasıl ağladığımın haddi hesabı yokk
Hmyra
ben hala lokiyi ölmüş kabul etmiyorum...
iremnr
BEN DEE