Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-6

marvel dizileri cok underrated değil miii bence öyle daha çok bilinmeli ve sevilmeli bence

14 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Dark13

Dark13

51. Seviye

Loki wandavision tfatws hariç olan marvel fizileri daredevil, punisher ,iron fist , jessica jones , defenders,luke cage vb.

Daredevil, Punisher❤️

İpek Yiğit
İpek Yiğit
2 yıl önce

Agents of Shield ve The Punisher gelmiş geçmiş en iyi Marvel dizisi olabilir

Larim
Larim
4 yıl önce

Gerçekten özellikle Daredevil ve Punisher harikaydı. Nerdeyse hiç bilinmiyorlar ve bu çok üzücü ):

Dark13
Dark13
4 yıl önce

Evet yaaa sen ztn tum dizi yorumlarında en iyi hatırladığım kisisin yalniz degilim diye seviniom djdnjdnd daredevil ve punisher in az bilinmesi benide cok uzuyor :(

Larim
Larim
4 yıl önce

Evet bir türlü etkisinden çıkamıyorum ya. İptal olmasına aşırı üzülmüştüm. Ama geri gelebilirler diye söylentiler var. Umarım bir şekilde tekrar görebiliriz. Bu dizileri seven birinin olması güzel.

Dark13
Dark13
4 yıl önce

Disney geri getirebilir diye duymustum aynn ins yaa ztn yeterince sorun var bide buna uzulmeyek biyerde spider da matt olabilir diye görmüştüm avukati olarak peter in dogru mu bilmiom tabi ama Sherlock 5. sezon ve defenders uyeleri+punisher in geri donmesinden aslaaa umidimi kesmicem

Larim
Larim
4 yıl önce

Defenders üyeleri geri gelebilir hâlâ inanıyorum ama Sherlock zor gibi. En azından final sezonu çekseler ama oyuncuların pek hevesi yok gibi ): Daredevil umarım Spider-Man'de gelir ikisini en azından bir kere bir arada görmüş oluruz. Onda olmasa bile Hawkeye dizisinde Echo diye bir karakter olucak. Bu karakter Daredevil ile baya bağlantılı. Ama ben Spider-Man filminde geri gelmesini tercih ederim açıkçası

Dark13
Dark13
4 yıl önce

Gelirse 99 problemimden 100 u cozulur sherlock iste banada oyle gelio ama daima beklicem ;( yani oyuncuları anlamiom nasil Sherlock ta oynayip hevesiniz olmazz bendee peter la matt muk olur bide bi cizgi romanda punisher spider i olduruyomus gordugumde sasirmistim baya

rav
rav
4 yıl önce

huh? (yorumu gönderebilmek için uzatıyorum okumayın teşekkürler)

Dark13
Dark13
4 yıl önce

Yani bence Netflix in marvel dizileri cok az biliniyo bence daha iyisini hakediyo daredevil punisher jessica vb

Dark13
Dark13
4 yıl önce

niye eksilediniz abi sizide anlamiom

☪HolyDemon666
☪HolyDemon666
2 yıl önce

yavuzozkan705 Senin neyin oluyor knk ?

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık