Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

marvel mi dc mi

9 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Mehmet Kavak

Mehmet Kavak

4. Seviye

Marvel mi DC mi hangisinin filmleri daha güzel sebebi nedir

Eren Kul
Eren Kul
6 yıl önce

dc

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

hale
hale
6 yıl önce

aslında iki tarafta en güzel kahramanlarının filmini, dizisini yapmak yerine onları sadece çrlerde bırakıyorlar marvel şuan açık ara dcden önde ama bunun sebebi olarak dcnin warner bros gibi saçma sapan bi şirkete bağlı olmasını gösterebilirim. bence ikisi de çok güzel işler çıkartıyorlar ama karakterler olarak kendimi dcye daha yakın hissediyorum

hale
hale
6 yıl önce

iki tarafın da filmleri güzel ve sarıyo eğer izlemek için soruyorsan bence ayrım yapmadan ikisini de izlemelisin

Duygu
Duygu
6 yıl önce

KESİNLİKLE Marvel.

@almiskoo
6 yıl önce

dc dc dc!!!!!!!

Masquerade
Masquerade
6 yıl önce

Bence DC Daha Kaliteli Film Yapıyor Marvel İse Yapmacık Geliyo Ama Şuan Marvel Daha iyi

Yuji
Yuji
6 yıl önce

Sana şunu söyleyebilirim ilk önce dc vardı ama şu anda dc konu bakımından ve kahramanları bakımından yetersiz ama MARVEL konu bakımından çok iyi ilerleyişi ve daha birçok şeyleri eğer izlemişsen Avengers var marvelde ve birden çok fazla artık her neyse kahramanı çok güzel işleyemiyo ama eğer ben tek kişinin hikeyesini izlesem yeter diyorsan eğer hem Marvel'ı hemde Dc yi izleyebilirsin ama birden fazla olsun ne olucak diyorsan kesinlikle Marvel ı izle ve eğer bana sorucak olursan hangisi diye ben Marvel'ı seçerim.😁

@ghostmen46
6 yıl önce

dc superman var aga

Mertt
Mertt
6 yıl önce

İki türüde nedense sevmiyorum. Sevemiyorum. Sebebinide bilmiyorum izlemeye çalıştığımda sıkılıp kapatıyorum.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık